Vysazeni antikoncepce

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195333 16.11.2019 6:38

Ahoj, pred 20 dny jsem vysadila antikoncepci kterou jsem uzivala 5 let v kuse. Tak ted jsou pro mě pocity bez jiné a asi se mi plaší hormony. Snažíme se o miminko. Nechala jsem to přírodě. Jen jsem si koupila kyselinu listovou 800. Jsem asi 10 den od prvního dne menstruace. Sex parkrat proběhl. A me je dneska nejak divně. Podbrisek trochu nafoukly takove tepani citim a mam lehce vytok a mikro kapkou krve. Je mi blbě od žaludku. Nezvracim nic. Jen zaludek na vodě. Ja vubec nevim co se to ma a nema byt po vysazeni. Nesleduji plodne a neplodne dny a nevim jak se pozna ovulace. Nic. Pritel hned kdyz jsem se zacala nadechovat ze je mi špatně jestli uz nejsem těhotná. Myslím že je to moc brzo a prijde mi zbytecny tak brzo zkouset test. Nebo mám? Co se to semnou deje? Asi se mi jen plaší hormony.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Deset dní od menstruace je opravdu na těhotenské příznaky brzy. Ještě ani nemusela proběhnout ovulace (ta je tak cca v půlce cyklu, tzn. 7 dni od MS - ber orientačně, každý máme jinak). Test je podle mě teď bezpředmětný. Otázkou je, jestli po tak dlouhém užívání antikoncepce hned ovulaci budeš mít. Mě osobně naskočil cyklus až po několika měsících a to ještě s pomocí Gynex kapek.

  • Rekla bych ze by to mohla byt prave spise ovulace. Zkus se podivat na internet, nastuduj neco o ovulaci, mereni bazalni teploty, plodnych a neplodnych dnech a uvidis. Test res az kdyz nedostanes menstruaci.
    I kdyz je pravda ze ani tohle po vysazeni HA neni jiste - ja kdyz vysadila po 5 letech, menstruaci jsem vic jak 5 mesicu nedostala a pak jsem musela chodit na vyvolavacky. Dej tomu cas a klid, telo se srovna a miminko na sebe snad nenecha dlouho cekat :-) Hlavne se prehnane nepozoruj a nedelej testy den po sexu (jako některé jine zeny) - takhle brzo to na sobe stejne nepoznas ;) držím palce!

  • 10dc je to spíš blížící se ovulace. A ono i když člověk nechce, je to i o hlavě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist