Těhotenství nebo jen rozházené hormony?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #55776 6.8.2013 17:40

Ahoj holky, mám jednu otázku. Minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci, přesně to bylo ve středu 3.6. a hned v sobotu jsem klasicky dostala menstruaci. Po ní už jsem prášky brát nezačala a 9.DC jsme měli nechráněný styk, podle ovulačního testu jsem měla ovulku 18.DC. Teď v sobotu (29.DC) jsem očekávala opět menstruaci, přišla ale až včera, byla slaboučká a trvala pouze jeden den, už večer jsem měla vložku úplně čistou. Dneska mě rozbrečí všechno, jsem hrozně přecitlivělá. TT jsem si dělala ve čtvrtek a byl negativní. Ani si nemyslím, že bych takhle mimo ovulaci mohla otěhotnět, kor když přišla menstruace. Ale je mi divné, že byla tak krátká a dnes se cítím tak, jak se cítím. Mohla bych být přesto těhotná nebo za to všechno můžou jen rozházené hormony? Moc děkuji za odpovědi!

Tak jsem si dělala TT a je negativní, takže těhotenství to nebude:-( Dnes jsem i začala docela dost špinit tak nevim, co se mnou je...hormony se mi asi zbláznily.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, pokud jsi měla takové to špinění jen jeden-dva dny, tak je to na dobré cestě k otěhotnění, záleží ale na tom, jaké změny cítíš a jaký test jsi si dělala. Jakou měl citlivost? 25mIU a více se Ti může ukázat pozitivní i až 6-12 den po očekávané MS. Ty vynechané prášky taky mohou udělat hodně neplechy. Změř si rozhodně ráno teplotu, pokud bude několik dní po sobě zvýšená lehce nad 37, tak jsi v tom:-) a kup si citlivější těhotenský test 10MIU. Držím palce ať to dopadne;-)

  • Těhotenství to asi nebude, ale test sis dělala hodně brzo, když menstruace měla přijít v sobotu a test byl ve čtvrtek (jestli to dobře chápu, tak ve čtvrtek před tou sobotou), tak to mohlo být falešně negativní, když tak otestuj ještě jednou... Po vynechání HA se ale může stát, že budeš mít cyklus nepravidelný, nebo že budeš mít jinou intenzitu MS. Tělo potřebuje čas na srovnání. Divím se, žes vůbec měla ovulaci, protože po vynechání HA můžou být několik měsíců cykly anovulační... Ucidíš, zkus testnout tenhle víkend znovu a uvidíš...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist