Ovulka bez MS??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30700 24.3.2011 12:18

Holky, je možné mít ovulku bez MS? Jde mi o to, že od listopadu nemám MS /tělo se prý stále srovnává po antikoncepci/, a ted mi minulý týden na pár dnů klesla bazální teplota a občas mě zabolelo-píchlo v podbříšku (nic hrozného, někdo mi říkal, že při ovulce je to strašná bolest, ale to u mě teda nebylo).
Já takhle asi popravdě nějak otěhotněla poprvé, neměla jsem MS a najednou jsem byla těhu, dr. mi řekl, že před první MS musí být i první ovulka.
Ale ted mě zajímá jestli může být ovulka i bez MS (nebo třeba dorazí...konečně). Ale asi ne, že?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak Ms chodí i bez proběhlé ovulace,což je známka toho že někdo má anovulační cyklus a přesto menstruuje.
    A někomu ovulace přijde ani to nepostřehne a někdo si to fakt užívá a nejde přehlédnout co se v jeho těle děje.
    Hodně záleží na tom jak moc pozoruješ svoje tělo a dokážeš rozpoznat znaky.U ovulace může před píchání v podbřišku být i bolest kříže,zácpa,větší sex chuť,citlivé prsa.........prostě je to individuální.Nejlépe se dá určit opravdu kombinací měření BT a ovu testů.Tak že pokud tě píchalo v podbřišku je možné že jsi ovulovala :-)

  • Ahojky, ovulka bez MS může určitě proběhnout a určitě můžeš otěhotnět..u mě to tak bylo při prvním těhu, které se nezadarilo (neukázalo se nakonec srdíčko). Původní lékař mi tvrdil, že se tělo musí z antikoncepce vzpamantovat, tak mi nedala vyvolávačku a já byla bez MS skoro 4 měsíce. Po revizi jsem změnila lékaře a naštěstí se nám hned třetí měsíc zadarilo - ted jsem 36tý týden.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist