vyvolání ms po ha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32135 2.6.2011 18:40

Ahoj, od vysazení antikoncepce si téměř každý den měřím BT. Nedochází u mě k ovulace zřejmě ani podle hlenu, natož podle teptot. Myslíte, že se mi podaří vyvolat si nějak samovolně ms? Např. teplem? HA neberu přibližně 3 měsíce. 1 cyklus po vysazení bez ms-po 42 dnech vyvolávačka. Teď mám 35 DC a stále ovulace neproběhla, takže už asi ani nebude. Kontryhel jsem na začátku tohoto cyklu pila v domění, že budu mít ovu,ale ta nebyla. Poradíte??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mně se cyklus po vysazení HA srovnal po užívání Femigardu. Ovu jsem pak měla od 2. cyklu a 3. cyklus se podařilo otěhotnět. Ale možná by se to srovnalo i samo, těžko říct.

  • mela by sis zajit k dr,ja mela taky dvakrat po sobe vyvolávačku,dr mi rikal ze se musi zase ten kolobeh nastartovat :--) jinak co se rika ze menstruace se vyvola koupanim v horké vodě :-)

  • Napíšu v rychlosti svůj příběh. Možná Ti to pomůže.
    Již od první mestruace v 14-ti letech jsem měla nepravidelný cyklus. Asi rok jsem chodila každý měsíc na vyvolávačku. Ničemu to nepomohlo. Potom jsem se s doktorem dohodli na nasazení HA. Řekl mi, že mam velmi málo hormunu, a že když budu nejaku dobu brát HA, tak si na to moje tělo zvykne a pak si je začne tvořit samo. Když jsem to po několika letech vyprávěla svému nověmu gynekologovi, tak se tomu smál. Každopadně po 10 letech menstuování s HA jsem se rozhodla antikoncepci, abych se trochu vyčistila a taky poznala jak funguje moje tělo před tím, než se vrhnu na těhotnění. To bylo loni v únoru. 1.menstuace přišla, ale byla nějak jina. A pak se cyklus postupně prodlužoval -37/37/63/76 - a pak nic. Možna to někomu bude připadat nerozumné, ale rozhodla jsem se, že dám svému tělu šanci a k doktorovi nepujdu. Dočetla jsme se, že třeba půl roku bez mentuace se tělu nic nestane. Tak jsem to teda toho půl roku vydržela a bylo mi jasný, že to dobré nebude. Mezi tím jsem si od kamarádky vyslechla obdobný problem a i to co jí pomohlo. Byla to Mojžišová metoda, která je známá při problémech s otěhotněním, ale řeší nejen to. Je schopná nastartovat i menstruaci. Tak jsem se k doporučené paní fyzioterapeutce objednala a byl to zázrak. po jejim zásahu jsem to do 14-ti dnů dostala. Přesně jak říkala. A od té doby to mam každy měsíc. Sice mam cyklus delší (35-39 dnů), ale zdá se že to funguje. Teprve ale až tenhle měsíc jsem začala skoumat zda ovuluju. Měřím BT a dělám ovu testy. Tak uvidím. Každopadně vím, že kdyby ne tak poběžím nejdřiv za ní až potom k doktorovi. Ne, že bych měla něco proti normální medicíně. Jsem zdravotní sestra. Ale nejdřív zkusim cestu bez chemie.
    Tak třeba tu Mojžišovou můžeš zkusit taky.
    Pani fyzioterapeutka mi to vysvětlovala tak, že nějaké vazy v břiše jsou staženy a proto nejsou organy dostatěčně prokrveny a nemůžou správně fungovat. Ona mi ty vazy uvolnila, tím zlepšila prokrvení a ono zo začalo fungovat. Platí to třeba i u zácpy.
    Tak držim palce, ať už jakkoli, hlavně ať to funguje jak má.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist