rozházený cyklus po vysazení HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23693 20.1.2012 17:27

Ahojky, mohla bych se vás jen na něco zeptat? Pokud jste měly problémy s ms cyklem, po vysazení HA, tak jak dlouho vám trvalo než se cyklus srovnal?:-) A po jaké době se konečně těhu zadařilo? Děkuji:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky asi ti moc nepomůžu. U první se mi srovnal už druhý měsíc a třetí sem otěhotněla a teď u druhý sem musela vysadit kojení abych mohla otěhotnět takže prakticky jako antikoncepce, vysadila sem kojení v dubnu a od července byla pravidelná no a v srpnu sem do toho vlítla :-D takže se to prakticky podařilo hned jak byl pravidelnej ciklus. Ale každá sme úplně jiná

  • jj..bohužel každá to máme skutečně úplně jinak..kamarádce se zadařilo hned první měsíc po vysazení, já naopak 5 měsíců měla cyklus vždy o den delší, pak MS nedošla a těhotná jsem také nebyla. Zde radím zajít co nejdřív k Dr. a začít to řešit - já měla Dr. co mi rekla, že když MS nedorazí do 60ti dnů, tak vyvolávačka, místo vyvolávačky mě poslala rovnou do CAR. Změnila jsem Dr. ta mi dala vyvolávačku a otěhotněla jsem hned další měsíc. Každá jsme jiná.

  • Rok rozházený cyklus, po 14 měsících se zadařilo, ale nedopadlo to.

  • Já jsem HA vysadila před 7 lety, cyklus se mi nesrovnal nikdy, ale já neměla cykly v pořádku ani předtím, takže HA jenom zamaskovala problém, po vysazení se mi to rozjelo jako než jsem ji začala brát. Ale opravdu si myslím, že takovéhle otázky nemají moc smysl...každá ti nepíše něco jiného :)

  • Ahoj, já vysadila v červnu, věděla jsem, že chci pak půl roku počkat, než se začneme snažit, trvalo tři měsíce, než se mi cyklus srovnal (ne, že bych to neměla pravidelné ale krev byla viditelně jiná a neměla jsem žádné PMS), po třech měsících se to vrátilo k normálnu, bolesti před menzes jako před tím a ostatní věci, v září jsme do toho šli na ostro a v říjnu jsem dostala poslední měsíčky a ted začínám za pár dnu čtvrtý měsíc.... Ale mám kamarádku, co vysadila před dvěma lety a cyklus nemá v pořádku doted, nekdy to nedostane i tři měsíce, ale on si hodně ublížila jednou drastickou dietou, takže opravdu to je hodně individuální....

  • ahoj, ja teda vysadila po 7letech. a 9mesicu sem mela rozhazenou MS priblizne po 50-56dnech. takže sem to mela jednou za 2mesice.jednou sem i musela na injekci. ale i pred tim nez sem zacla brat antinu tak sem to nikdy nemela na den pravidelne. no a na upravu mi nepomohl kontryhelový čaj jak nekdo radí,femigard-tez má byt na upravu. no ale i presto se zadarilo a 45den cyklu sem mela ovulku a otehotnela.takze ikdyz to máš rozházené není nic ztraceno.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist