Zpožděná menstruace o měsíc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #330202 31.10.2016 11:21

Zdravím,
mám takový problém - 20.7. jsem vysadila HA (konkrétně náplasti EVRA), protože už mě přestalo bavit vyhazovat peníze za něco,co pro mě ani není dobrý.. MS pak po vysazení přišla myslím 22.7. , potom přišla 29.8. (což bylo na moje poměry skoro až dokonale přesné) a od té doby nic.. máme 31.10. a já stále čekám, na těhotenství to nevidím (test koupím dnes), s přítelem až tak často "ve styku" nejsme, a když už tak si dává fakt sakra pozor... no ale náhoda je blbec a všichni ví o kapičkách, takže test zkusím určitě...ale nemyslím si,že by v tom bylo mimčo :) Zpět k dotazu..jde mi vlastně o to, jestli je to normální, takhle dlouho čekat ? Je fakt,že jsem mezitím byla 2x nachlazená a dost asi i emočně v tísni, apod..ale je to přece jen už dlouho.. Tak jestli v tom nemá třeba prsty to vysazení ještě pořád, nebo ta nemoc, stres ? ..
Upřímně, je mi 20 let, studuju, přítele mám už 2 roky...no kdyby to bylo miminko,asi se svět nezhroutí, ale přece jen bych byla radši,kdyby to bylo zapříčiněné něčím jiným :)

PS: Abych ještě dodala podrobněji info, tak právě ani necítím nějak svoje obvyklé příznaky blížící se menstruace...až poslední dny jsem nafouknutá, ale citlivost prsou ani nic takovýho nemám...a většinou to mívám... druhá věc je,že za poslední měsíc jsem fakt prošla divným obdobím, kdy jsem týden skoro nejedla..a pak jsem zase měla pořád hlad, do toho problémy v životě,skoro rozchod atd.. plus celkem velká únava ve smyslu,že jsem prostě dlouho spala, třeba i do 10..
Děkuju za každou zkušenost :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist