Špinění místo menstruace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26914 11.12.2011 11:48

Pěkné dopoledne všem,
užívám HA ale občas se bohužel stane,že zapomenu a nedodržím časový interval,ve kterém bych pilulky měla užívat.
Minulý týden v sobotu mi začala sedmidenní pauzu ale menstruaci jsem nedostala. Pouze slabé špinění. Navíc jsme během tohoto týdne měli s přítelem nechráněný pohlavní styk a zajímal by mne,proto váš názor jestli bych v tomto čase mohla otěhotnět?

Předem děkuji moc všem za jejich odpověď :-)

Zapomněla jsem uvést, že jsem si mimo to zkusila změřit svoji bazální teplotu a pohybuje se kolem 37 stupňů a víc.

Děkuji všem za vyjádření svých názorů a přeji hezký zbytek dnešního dne ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud nebereš tak, jak máš, tak pak těhotná být můžeš. BT ti nic neřekne, když neměříš pravidelně, navíc si myslím, že to nemá cenu, když bereš HA, protože cyklus je řízený hormony, ne tělem. V tomto případě by sis spíš měla udělat těhotenský test či vyhledat lékaře.

  • Můžeš být těhotná, nechápu proč sis ještě neudělala test. Měření bt je naprosto k ničemu. Každá jí máme jinou a musíš měřit několik cyklů, aby jsi zjistila, jak to v tvém těle funguje. A při braní HA je měření uplný nesmysl;) Takže testni, nebo jdi k doktorovi. Nandejte mi mínusů kolik chcete, ale myslím si, že jsi pěkně nezodpovědná! Nebereš včas a ani se pak jinak nechráníš! To neni normální....

  • Ahoj .Jde o to .Jak nedodržíš ten čas....Jestli hodinu ,dvě ,tři,tak si myslím že těhotná nebudeš.Pokud ale déle a nebo zapomeneš úplně tak to být těhotná opravdu můžeš.Já jsem jí nikdy nebrala nějak extra přesně,ale ty dvě tři hodinky déle nanejvýš..Zkus testík a uvidíš.Držím pěsti. Bt ti neřekne opravdu nic.Pokud bereš HA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist