Prerusovana souloz, opozdena MS a TT negativni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370823 13.3.2017 19:27

Ahoj, je mi 16 a menstruaci mívám normalne dost nepravidelnou,ale max 3-6 dni. Ted je to ale uz 14 dni od minulého terminu a menstruace furt nikde. S přítelem sice provozujeme prerusovany sex,ale uz sem si delala 2 testy a oba negativní. Zadny tehotensky priznaky nemam ale nalady, nafouklé bricho jako pred menstruaci. Ale 2 tydny jsou uz mylsim docela dlouha doba a zacinam byt značně nervozni. Cetla jsem ze hodne velkym ffaktorem je stres , ve kterém ja jsem tenhle mesic kvuli rozvadejicm rodicum, skole atd. Byla docela dost. Take jsem začala brat prasky na imunitu, ale to nevim jestli by taky mohl byt duvod. Taky se uklidňuju tim,ze to nikdy neslo do mne. Je tedy mozne ze i pres 2 negativní testy a zadnych teho priznaku muzu byt porad tehotna? Je mi 16 takze je jasne ze o těhotenství vubec nestojim . Moc dekuju za připadne odpovědi.

  • 14.03.2017 8:38:32 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 14.03.2017 8:38:32 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud je Ti 16 a o dítě nestojíš, nezahrávala bych si s "ochranou" typu přerušovaný sex... To není ochrana... ano, je tisíce párů, kterým to funguje, my ji taky provozovali, ale je mi o dost více než Tobě, a jsem zajištěná a skoro vdaná, plus dítě by nebyl "problém" :)
    HA je svinstvo, to ano, ale tak použijte kondom, spermicidní gel...
    Ale jinak v 16 máš asi ještě dost nepravidelný cyklus... tak snad těhotná nejsi a máš jen ještě nestálou ms... možná bych zašla na tu krev, nebo ještě testovala... držím palce, ať MS přijde!

  • Francy13.3.2017 19:32

    Pokud o těhotenství jasně nestojíš, tak nemáte provozovat přerušovaný styk! A těhotná být samozřejmě můžeš, nikde není napsaný, že do 14 dnů od meškání bude negativní TT jasný důkaz.

  • Neboj těhotná pravděpodobně nejsi, pokud byl test dvakrat negativní. Udělej si ještě zítra a pořádně ho pod oknem prozkoumej, jestli tam nevidíš ani tenounkou čárku, tak těhotná nebudeš. Test se může dlouho tvářit jak duch (kdy druhá čárka jde vidět jenom málo). Každopádně pokud by se opravdu "zadařilo" a dítě nechceš, tak se neboj, potrat není vůbec bolestivý a ten samý den jdeš domů. Po této zkušenosti pouvažuj o antikoncepci.Drží pěsti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 501 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist