Pás cudnosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395437 30.8.2018 16:07

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s pásem cudnosti pro ženy. Dá se s ním chodit na záchod a jaká je s ním hygiena? Lze ji používat i při menstruaci a sportu? Jak moc ovlivňuje život? Děkuji za odpověď a omlouvám se za tolik otázek ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Osobní zkušenost nemám, ale když se podíváš, jak ta věc vypadá, tak je celkem jasný, že běžný provoz nebude jen tak. Buď budeš každou chvíli pod sprchou, nebo ho prostě budeš mít počůraný, při ms od krve atd.
    Jako trvalé nošení bych si dost rozmyslela, podle mě ani D/S vztah nemusí být založený na takových extrémech :-)

  • Francy31.8.2018 14:19

    Tazatelka bude ta samá blbka, která tu nedávno popisovala svou obvyklou gynekologickou prohlídku - klistýr, svazování apod. Jenom si z nás zase dělá srandu.

  • Zanthia11.9.2018 22:34

    Je to středověká pomůcka a její použití u dětí by samozřejmě bylo na okamžité odebrání dětí a obvinění z týrání, stejně jako svazování rukou. Nemluvě o podivné narážce "vědí, že odporovat se nevyplácí".
    Nicméně věřím, že jsi jen trapný trol, který doufá, že se tu s ním budeme bavit o perverznostech.

  • No asi se s tim nejak zit da, kdyz ho muzi davali zenam, kdyz odjizdeli na rok do valky... :-D

  • Já bych taky měla na tebe otázečku - zajímalo by mě, jestli je to tvůj nápad si ho pořídit a nebo ti ho chce dát tvoje drahá polovička, když je daleko od tebe, ať má jistotu, že mu zůstaneš věrná.
    U první možnosti bych totiž nechápala důvod, proč by to někdo dělal. A druhá varianta mi přijde na dnešní dobu už docela drsná.
    Možná bych to ještě pochopila jako sexuální hrátky ale teda krátkodobé (např. 24 hodin).

    Srandovní by mohla být potom třeba preventivka na gyndě :D

  • To se dneska jeste nosi???:-o8-o
    Proc to chces???

  • macicekkajik1.9.2018 13:25

    Po přečtení všech komentářů jsem usoudila, že jsi vážně na léčbu v psychiatrické léčebně. I miminka masturbují a zjišťování vlastního těla je naprosto normální a k vývoji to patří. Chudáci holky, že mají takovou mámu. Tím, že jim zakazuješ masturbaci, tím dříve budou sexuálně aktivní. Jak už tu bylo zmíněno, zakázané ovoce lépe chutná. Jdi se léčit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist