Otěhotnění při nehormonální antikoncepci...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #216453 14.5.2017 17:07

Ahoj holky, máme dvě děti, další neplánujeme a vyloženě nechceme. Tři roky mám nehormonální tělísko, nyní mám 10 dní zpožděnou MS a dva pozitivní testy. Ve čtvrtek jdu na utz. Myslíte, že se opravdu může jednat o těhotenství? Nebo těhu test a zpoždění MS může být ovlivněno něčím jiným? V případě interrupce při selhání tělíska interrupci hradím v plné výši? Děkuji za odpověď.

  • 15.05.2017 18:11:20 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 15.05.2017 18:11:20 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova14.5.2017 17:30

    Ahoj, je mi to líto, ale bohužel žádná antikoncepce není 100%. :-( Stát se to může i u nehormonálního tělíska. Myslím si, že jestliže máš zpoždění a ještě pozitivní testy, tak těhotná jsi. S tím kdo hradí interrupci v případě selhání nevím, ale myslím si, že si to budeš hradit sama. Ale třeba tady někdo bude mít osobní zkušenost a poradí jak to je. A test máš jasně pozitivní, čárka jde dost vidět. Například u cyst bývá na testu duch, ale prý hodně slabý, že nejde skoro vidět. A zvažovali jste, že by jste si případně mimčo nakonec nechali? Já třeba loni neplánovaně otěhotněla z přerušované soulože, další dítko jsme už nechtěli, ale rozhodli jsme se, že se s tím popereme a mimčo si necháme. Ale bohužel to nakonec nedopadlo dobře :-( Kdyby se to stalo znovu, vím, že bych se rozhodla stejně.

  • Jo, stat se to muze. Se mnou byla v porodnici pani, ktera take otehotnela pres telisko. Rodila 3. dite.

  • To vis, ze se to muze stat. Par lidi znam, co se to povedlo pres ha i telisko...ale nakonec si male nechali :-)

  • Ano, u nehormonálních tělísek je to celkem běžné, jsou hodně nespolehlivá. Tady se najde spousta žen, co takhle otěhotněly.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist