Několik otázek....

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 5.6.2011 18:38

Ahojky womenky, mám několik dotazů,se kterými by jste mi pomohli pomoci.
1) 1. července odjíždíme s přítelem do Itálie na dovolenou,ale bohužel 29. června to mám dostat,beru HA a vím,že nemusím vynechat a brát nové plato,ale chci se zeptat, jestli po 2 balení je ms třeba silnější a bolestivější nebo tak?? Beru HA 3 roky,ale nikdy jsem tuto výhodu nepotřebovala.

2) Chtěla bych se opalovat nahoře bez plavek,ale bojím se spálení bradavek od sluníčka,jak prsa chránit před spálením???
3) Bohužel se léčím před měsíc s vracejícím se zánětem močáku,vždy po antibiotikách to zmizí,ale výsledky moči jsou pořád špatné,jak předcházet zánětu močáku???Nějaké rady,ale prosím spíše přírodní,mám už prášků plné zuby.

Děkuji Vám za jakkékoliv rady a názory:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 1- já měla po vynechání ms..uplně normální normální..i když sem měla 2 plázíčka po sobě.žádnou změnu sem nepostřehla.
    3-Myslím že sušené brusinky jsou na to dobré :-)

  • Co se týká oddálení ms, tak to máš nejjednodušší. Já jsem to prodlužovala asi 2x a vždy v pohodě. Někdy se holkám stane, že jim to ale druhé platíčko neudrží a třeba špíní a nebo to i tak dostanou, ale nebývá to často. Já jsem nezaznamenala žádnou změnu, žádné výrazné zesílení ms nebo tak.
    Taky se opaluju nahoře bez a namažu se všude stejně a nikdy se mi nestalo, že by se mi bradavky spálily.
    A co se týká té 3. otázky, tak s tím mám taky bohužel zkušenost. Mně pomohl urovaxom-je to imunoléčba. (měla jsem také opakovaně záněty) Brala jsem to po dobu 100 dní v roce 2005 a od té doby mám pokoj. Někdo popisuje, že mu pomohly valosun kapky-mně ne. Na ulevení mi pomohl mletý zázvor, udělala jsem kaši v teplé vodě, dala jsem si na močák kapesník, na něj tu kaši, přes to ohnout druhou půlku kapesníku a přikrýt dekou. Hodně to hřeje, mělo by to vytáhnout zánět, mně to pomáhalo, ale jen dočasně :(

  • ahojky, ad 2 - používej krém s vysokým ochranným faktorem, aspoň SPF 50, prodávají ho i v malém balení nebo v tyčince, použij na bradavky a dvorce, neměly by se s pálit ;-)
    ad 3 - vracející se záněty močáku jsou bohužel časté a zabraňuje se jim velmi obtížně. Chtělo by to posílit imunitu, buď užívat laktobacily a nebo volně prodejný je Nefrovaxinum nebo tak nějak se to jmenuje, je to právě na opakované infekce močových cest. Můžeš pít urologický čaj, jakmile budeš mít pocit, že se to zhoršuje...Doporučuje se také před stykem a po styku se jít vymočit, aby nedocházelo k průniku bakterií do močových cest, případně se spláchly proudem moči...navíc se doporučuje vynechat bublinkové nápoje, CO2 v nich obsažený močák dráždí...

  • 1. Neříkám, že je to pravidlem, ale některé holky, když berou víc plátíček za sebou, tak pak celé plato špiní ;) ale nechci strašit, jen říkám, že je to taky možnost ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist