Nedostala jsem menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #409271 30.1.2020 21:13

Dobrý večer. Prosím obracím se na Vás s prosbou o radu a zda nějaká z Vas má zkušenost. Už půl roku beru HA bonadeu. V pátek jsem měla poslední prášek a měla nastat pauza. Obvykle dostanu menstruaci tak za 2-3 dny. Ale je čtvrtek a stále nic.. sex s přítelem jsme měli tento měsíc několikrát, že už začínám být nervozni, zda nejsem těhotná. Dneska odpoledne jsem si dělala test a byl negativní, ale rikam si, zda není ještě brzo?.. nemáte prosím některá z Vas s tímhle zkušenosti?
Moc děkuji za odpovědi a přeji pěkný večer!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik30.1.2020 22:16

    Tím, že bereš HA, nemáš klasickou ms, ale krvácíš z poklesu hormonů. Ale může se stát i to, že krvácení díky HA úplně vymizí. Pokud jsi nevynechala, neměla průjem, nezvracela jsi, nebrala antibiotika, těhotenství bych se nebála.

  • Lenka85931.1.2020 7:26

    Ahoj, mám úplně stejný problém, MS jsem nedostala už min měsíc. Testy jsem si dělala pro jistotu už 3 a nic. Další MS bych měla dostat příští týden, tak uvidím. U Tebe je na test asi brzy. Většinou se doporučuje až týden po vynechání MS. Každopádně si myslím, že nejsi těhotná

  • Takáto otázka je tu každý mesiac a ja sa pýtam... To vám to dr. nevysvetlí, keď to predpisuje? Pri nízkohormonálnych ha je to normálne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist