Nechtěné těhotenství? Poraďte :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #188985 24.7.2014 13:35

Mám problém. Měla jsem nechráněný sex s partnerem 16.,17. a 18.července. V neděli 20. července jsem měla dostat měsíčky, ale je čtvrtek a stále se nic neděje. Otěhotnět již předtím jsem nemohla - dělala jsem si test v průběhu měsíce a byl negativní. Dnes jsem si udělala pro jistotu dva těhotenské testy(GSmamatest) a oba výsledky byly negativní. Nevím však, jestli není na testy ještě příliš brzo. Poraďte mi prosím, co mám dělat dál. Mám si zajít k doktorce, nebo počkat a udělat si další test třeba v sobotu? Nikdy se mi měsíčky takhle nezpozdily. :( Na druhou stranu se utěšuji tím, že když jsem se milovala s přítelem, nebyla jsem v plodné fázi cyklu a ani jednou se do mě neudělal... Potřebuji radu co dělat. Mám osmnáct let a o miminko se teď starat nemůžu ani kdybych chtěla :( Děkuji rovnou za případné odpovědi...

Děkuji všem za komentáře. Menstruace se mi dostavila se zpožděním, nejspíš jsem si jí oddálila stresem. Ve výsledku se stačilo trochu uvolnit prostřednictvím horké vany a červeného vína. :) Ale naučilo mě to...;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak už psaly holky, nezbývá ti, než počkat pár dní a potom zkusit test. Teď ti stejně správný výsledek neukáže.
    Jedno ale nechápu: napíšeš "Měla jsem nechráněný sex s partnerem 16.,17. a 18.července" a k tomu dodáš"Mám osmnáct let a o miminko se teď starat nemůžu ani kdybych chtěla."
    Tak když se o tom miminko teď nemůžu starat, tak nemám 3x po sobě nechráněný sex ne?

  • Těhotenský test ti může něco spolehlivě ukázat až cca 14 dní od početí, takže na test z těch dnů, co píšeš (16.-18.) je ještě brzo. Na druhou stranu, pokud jste měli nechráněný styk i předtím a ty sis dělala test takhle brzo, tak nemusel nic ukázat a teď ti potvrdí, že těhotná jsi ( z jiných dnů, než psalas). Takže bych ho udělala a pak řešila co dál. V obou případech bych zašla ke svému gynekologovi, pokud bude test pozitivní, potvrdí případné těhotenství a poradí, co dál. Pokud bude negativní a ms stále nedorazí, zkusí zjistit příčinu nebo ti ji vyvolá injekcí.

  • jak už psala 175754, jedině čekat. test je pozitivní většinou nejdřív kolem 10. dne po ovulaci (předpokládám že nemáš tušení kdy byla), spermie si můžou na ovulaci počkat i 5 dnů takže od sexu může uběhnout i 15 dnů než bude tt pozitivní. že bys otěhotněla na konci cyklu je velmi nepravděpodobný ale ne nemožný. mohla se ti vlivem stresu, nachlazení.... posunout ovulace. možná si teď posouváš MS tím stresováním z těhotenství. pokud nebudeš těhotná tak pro příště popřemýšlej o antikoncepci z který nebudeš tolik vystresovaná jako teď z přerušovaný;-)

  • nezbude nic jineho nez cekat .pozitivní tehu test by byl az 10den po soulozi, ale myslim si ze stejne je nepravdepodobne otehotnet uplne na konci cyklu.doktor taky by nic na utz nevidel,takze by neporadil.to jsi mela zajit hned po soulozi a dal by vam tabletku po,ale ta se dava do 72hodin po soulozi

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 704 odpovědí a 409 825 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist