Může za krvácení postinor?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #373421 8.4.2017 9:39

Zdravím děvčata,
jsem 17ti letá dívka, která měla před týdnem pohlavní styk a přítel se "do mě udělěl", vzala jsem si postinor, měla jsem zajištěné i tobolky před stykem, ale už třetí den krvácím.
Menses jsem měla dostat až kolem 14.dubna 2017.
Mám menší křeče do podbříšku, ale žáné jiné příznaky u těhotenství jsem si nenašla, tak bych chtěla poradit, zda by někdo nevěděl příčinu.
(Chci ještě počkat do mensesu) Děkuji.

  • 08.04.2017 11:36:11 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 08.04.2017 11:36:11 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Všichni jsou vzorem morálky,nechte ji byt, asi nebude tak nezodpovedna koza,kdyz si vzala postinor..stat se to muze, kdo jste,abyste ji soudili???

  • Tak v první řadě bych si myslela,že v 17 už budeš mít rozum. No asi ne. Takže teď bych ještě tak dva dny počkala, pokud budeš dál krvácet a mít i malé bolesti zajdi k lékaři, ať tě raději zkontroluje. A příště trochu přemýlej

  • Já jsem si bohužel taky před 2 lety musela vzít postinor (tehdy mi bylo 16). Bohužel praskl kondom, tak nic jinýho nezbylo. :-( Bylo mi po něm teda hodně špatně, ale to mě varovala i paní v lékárně a příbalový leták, naštěstí jsem teda nezvracela, to by byl průser :D Menstruaci jsem dostala přibližně v termínu (v tu dobu jsem to neměla úplně pravidelný). Nevím, jak moc máš ms pravidelnou ty. Ale krvácení asi nebude úplně v pořádku, na druhou stranu je to velká dávka hormonů. Ale asi bych fakt radši zašla k doktorovi :) Lepší než pak pozdě.

  • Zajištěné tobolky před stykem? To jsi rovnou věděla, ze do sebe nechas strikat a hura pro postinor, protože je to prca?!?!?!?!

  • Postinor je strasnej svinstvo ... ja nastesti nikdy nemusela brat postinor, ale vim ze kamaradka mi popisovala ze ji to rozhodilo cyklus a celkove se necitila dobre.... pokud budes krvacet dyl nez mas cyklus +- 5 dni sla bych k lekari. Samorejme pokud by ses necitila dobre tak zajdi rovnou ... a nechci predepsat antikoncepci ... :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist