Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64997 21.4.2012 20:17

Dobrý den . Mám pár otázek .První menstruaci jsem měla velice silnou ,potom jsem jí dostala a měla jsem jí asi 3 dny a slabou ,protože jsem si na internetu přečetla ,že menstruace se dá zmírnit citronem a vitaminy .Brala jsem je když jsem cítila ,že bych to mohla dostat a tak mi to vyhovovalo ,ale teď jsem jí dostala po 3 a je to silné a ten citron jsem si vzala až teď a už to moc nezabírá . Vložku si pořád měním v noci proteču i kdybych si měnila vložku 10x za noc . Vůbec se nevyspím a hrozně mě to trápí . Proto bych potřebovala radu abych si nemusela kupovat žádnou antikoncepci ani nějaké čaje ,ale třeba ten citron a tak . A ještě bych se chtěla zeptat jestli to budu mít pořád takhle silné ? Děkuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl21.4.2012 20:26

    Je to možné, že to takhle silné budeš mít pokaždé, občas se najde dívka která má MS silnou stále. Jediné co mohu poradit, je domluvit se s maminkou a jít třeba na gynekologii, tam by ti mohli též něco dát na zmírnění krvácení při MS. Ono pokud je MS moc silná, tak to není dobré a ani zdravé, časem by jsi díky tomu mohla být anemická , přinejmenším.

  • Pokud máš opravdu takhle silnou MS (jak jsi psala, že v noci protečeš i kdyby si měnila 10x) tak bych šla za lékařem. Je určité maximální množství krve, které se při MS vyloučí, když budeš krvácet moc, tak by to mohlo začít způsobovat jiné zdravotní obtíže. Dovolím si odhadnout, že pokud nechceš hormonální antikoncepci, tak ti bude předepsán ascorutin nebo čaje. Ascorutin je vysoce koncentrovaný vit. C a další látky, stahuje cévy a zmírnuje krvácení.

  • Jak píšou holky, jestli je fakt silná, tak určitě zajdi k doktorovi. A jinak mě pomáhá na silnou menstruaci Kontryhelový čaj a zmírní mě to, tak to můžeš vyzkoušet.

  • Simea21.4.2012 20:46

    Me pomohlo omezit tmave maso (veprove).. pridat hodne zeleniny a tyden pred MS brat horcik..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist