Menstruace

Otázku položila: Macinnna 2.9.2021 6:32

Dobrý den, je mi 17 let a 14.8. jsem měla svůj první sex. Byl s kondomem, který jsem i po styku kontrolovala jestli nebyl prasklý, byl pořádně nasazený a přítel těsně před vyvrcholením vytáhnul penis, byl taky panic. Den poté jsem odjela na dovolenou. Měřím si bazální teplotu a zjistila jsem, že ovulace se mi zpozdila asi o týden, možná více. Teď mám dostat MS, mám napuchlý prsa, bolí mě trochu podbříšek, proste, jako bych už to měla dostat, ale pořád nic. Bojím se, že jsem otěhotněla. Do dneška jsem se tím moc nestresovala, ale najednou mi klesla bazální teplota na36,3, když normálně při ms nejdřív klesne na 36,6 a ten den to většinou ještě dostanu. Je pravda, že vstávám o necelou hodinu dřív, ale i tak se bojím, že se to třeba zítra zvedne a bude to znamenat těhotenství. Test jsem si nedělala, protože se bojím, že budu těhotná, i když jsem se chránili, jak jen to šlo.
Prosím o odpověď, děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 1. tělo není stroj
    2. pokud kondom nebyl praskly, a partner vytáhl ještě před ejakulací, tak z čeho otěhotnět )pokud byl kondom použitý už od začátku styku)
    3. pokud vstáváš o hodinu dříve než je obvyklé tak u mně to mělo na teplotu vliv 0,2°C, takže je klidně možné že i u tebe.
    4. pokud se ovulace posunula, tak se posunula i ms
    5. na dovolené mohly být jiné podmínky měření než obykle a tak nemusí ty teploty úplně jednoznačně sedět.

  • Uklidni se. Pokud jste si dávali opravdu takto pozor, tak nemusíš mít obavy. Mimo jiné, od doby co já neberu antikoncepci, tak mě týden přes MS bolí prsa, břicho trochu nafouklé.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist