Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #342662 9.4.2017 22:43

Prosim poradte,, sestra 17let trpi na mensteuacni bolesti vzdy to vylezi v bolestech ale dnes chudak nemohla ani chodit ani ležet tak jsem ji hned volala zachranku , v nemocnii mamce řekli , ze ji dorustavaji vajicka , proto tak trpí a ze to musi vydržet jenze ona vzdy omdleva az z toho a doktoři ji nedokážou pomoc, řeší to s obvodakem i gynekologii a řekli ze ma brat antikoncepci , ze ta ji pomuze jenže ona kdyz brala antinu tak zas mela problem se srdcem tak to musela hned vynechat a dr z gyndy ji to nedoporučuje takze ted vubec nevime jak ji pomoc od bolesti ale leky ji nepomahaji ,, nevite některá co delat? Mela jste to některá? Dekuji za rady a hloupe komentáře si nechte !

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • přikláněla bych se k těm bylinkám (např. od Grešíka ženské kapky) a taky hořčík, který zmírnuje křeče (ten je dobrý aby byl v kombinaci s vitamínem B6). a mohlo by být vhodné i nějaké zdravotní cvičení (typu Dr Ludmily Mojžíšové), které uvolní blokády nejen v bederní oblasti.

  • Bublinka2010.4.2017 6:01

    A co zkusit bylinky.

    Kontryhel ap?

  • ahoj, já slyšela, že jsou moc dobrá nějaká homeopatika...jestli vám nevadí alternativa, tak zkus si vyhledat ve vašem okolí lékárnu, kde mají homeopatickou poradnu nebo přímo nějakého homeopata....osobní zkušenost nemám, jen od známé, a ta trpěla jako tvoje sestra, ale začala to řešit až někdy v 21 letech, kdy nastoupila do práce a nikdo jí netoleroval tři dny každý měsíc doma...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist