MS se nedostavila.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #320180 13.11.2019 11:00

Holky, hezký den.
Mám prosbu, zda má někdo zkušenost.
Vysadila jsem antikoncepci katya, v sobotu to budou již 3 týdny a MS nikde. Brala jsem ji poctivě tak doufám, že těhotenství to být nemůže. Bolesti podbřišku trvají tak týden. Stalo se to už někomu? Případně nějaká babska rada na přivolání :-)
Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rekla bych, ze je to ok. Po vysazeni telo potrebuje cas se srovnat, ale cyklus muzes mit rozhozeny klidne i nekolik let... :-(
    Pokud je vylouceno tehotenstvi, tak nezbyva nez cekat.

  • Údajně pomáhá si napustit horkou vanu a k tomu sklenku červeného vina, ale jestli to opravdu pomáhá, to nevím 🤷‍♀️

  • Já jsem vysadila HA a poprvé jsem měla problém že jsem to 3 měsíce nedostala. Občas se prý stává že po vysazení HA se objeví hormonální porucha a může trvat nějakou dobu než se to srovná, mě gynekolog poradil nasadit vitamíny - Nosifol forte sáčky a sarapis tabletky. Měl jsem to na 3 měsíce a teď čekám co příjde. Další cyklus byl 36 dní tak uvidíme jestli se to už srovnalo. Nicméně může to trvat i déle než 3 měsíce než se dostaví MS. Mě bylo i řečeno, že vyvolávačka nic neřeší, že je to jen umělé vyvolání menstruace a problém to stejně neřeší. Byla jsem na odběrech na hormonální obraz - tam zjistil, že mam vyšší testosteron a proto cyklus nefunguje jak má.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist