Jak zvýšit šance na otěhotněni

Otázku položila: Anonymní uživatelka #334952 17.8.2017 8:52

Ahojte :) pres mesicem jsem prodelala laparoskopii jednoho vajecniku, kde mi zacala prudce rust cysta. Operace se povedla :) Ale myslite ze ted budu mit problem otehotnet? Jak jste zvysily vy sve sance na otehotneni? Pily jste bylinky, braly vitaminy, nebo jak? :) Poradte prosim :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Rozhodně bych brala kys. listovou, pokud ji uz neberes (ja brala 5 mesicu inofolic) a partnera bych do vitaminu zapojila taky. Muj bral 3 mesice Fertilan a mesic Fertilman a je vymalovano, nyni 8 tt. :-) a to v lednu jsem prodelala ZT, a předtím 2 roky bezuspesneho snazeni :-)

  • Za me kapky gynex nam se povedlo na poprvi po roce snazeni :-) ale ja trpela na anovulak :-(

  • Petrakim17.8.2017 13:52

    Myslím, že mě k těhotenství pomohl vždy větší pohyb. Mám sedavé podnikání a v měsíci, kdy se vždy zadařilo, jsem na sobě více makala a více se hýbala - přirozený pohyb typu procházky v kopcích a kolo. Na druhou stranu, partner má špatný spermio - morfologii, takže i tak bylo u nás jasné, že to bude trvat. Poprvé to bylo 10 měsíců (bohužel ZT), pak 7 měsíců po revizi. Nyní jsem tedy těhotná, ale není to ještě potvrzeno doktorem.

  • Otěhotněla jsem po roce a půl. Co nefungovalo - Gynex, kyselina listová, všechny ty předražené vitamíny co doporučují gynekologové, ani Clostylbegyt. Co fungovalo? Přestat pít kávu (perfektní náhrada je Matcha tea), denně jíst chia semínka, pumpovat do sebe ovoce a zeleninu (kromě toho já jsem ale dál jedla i všechno ostatní), pít 3x denně kontryhelový čaj, cvičit hormonální jógu. Kombinace toho všeho po pár měsících zabrala :) Na laparoskopii jsem byla taky, prý se po ní velmi snadno otěhotní během 3 měsíců. Nám se podařilo 3. měsíc, zrovna když jsme odjížděli na dovolenou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist