Ha a menses

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45989 2.7.2011 19:53

Ahoj,

už asi měsíc mi doma leží krabička antikoncepce. Před 3 týdny jsem měla dostat menses, ale počítala jsem s tím, že to nedostanu ten den, mám to totiž šíleně nepravidelné. Teď mám už asi týden hrozně silný výtok a od předvčerejška je i docela nahnědlej. Dneska jsem šla na záchod a zjistila, že jsem to asi dostala. Víte, když to dostanu normálně, tak mě pobolívá břicho a mám to hned šíleně silný. Ale teď bolest břicha minimální a je to takový dost slabý. Vzala sem si vložku no, ale o to mi nejde. Nevím, jestli se mám vzít prášek tý Ha nebo ne. Co když to nemám a brala bych to teda zbytečně? Nemám radši počkat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jestli to máš nepravidelně, tak chytit ten začátek bude asi těžký, takže já bych si ho vzala a kdyžtak bys musela platíčko počkat, aby byla 100% účinná. Četla jsem o tom na netu v diskuzích, hoď to do googlu a uvidíš ;), a tam doktorka říkala, že to nevadí, že se nedá nic dělat, když to prostě nemáš pravidelný, tak těžko říct, jestli už je to tu nebo ne.

  • Já bych si to normálně vzala, a i když první HA vezmeš jiný den než máš MS, tak se ještě 14 dní chraň a myslím, že pro Tebe to problém nebude, když už na to čekáš tak dlouho, prostě ji vem a týden, 14 dní s kondomem :) a neřešila bych to ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist