Bojím se že jsem těhotná "(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39730 5.4.2012 16:20

Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat nebo spíš znát váš názor:)
30.března jsem měla s přítelem pěknou noc.Jen do mě nachvilku vnikl ale bez ochrany,antikoncepci ještě neberu ,přítel byl hotový až za dlouho ale dozvěděla jsem se že to mohly být tzv."kapičky lásky" začala jsem si čst co to všechno je a když jsem viděla zprávy tyu :Z kapiček lásky máme teď Elišku a spoustu dlaších začala jsem se bát:/ 31.3.jsme hned ráno jeli s přítelem pro Postinor 2 ten jsem si vzala hned a druhý za 12 hodin ... Zatím jsem ještě nedostala menstruaci,bylo mi řečeno že po užití Postinoru přijde dřív...Menstruaci ještě nemám tolik pravidelnou.Naposledy jsem jí měla 8.3.2012 a trvala 6 dní ,dobu menstruačního cyklu mám tak 30-31 dní :( Mám docela strach :(( Bojím se že budu těhotná ,je mi 15 let:(
Prosím Vás o Váš názor ,co si o tom myslíte :) Moc Děkuju předem za vaše názory:)) Veronika

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek895.4.2012 16:23

    Předem říkám, že než spolu mají lidé sex, mají mít jakoukoliv ochranu. Jestliže jsi užila Postinor jako jsi měla, těhotná nejsi.

  • Je to nepravděpodobné že by si byla těhotná.A kord když sis vzala to svinstvo(postinor)Ale příště děvče kondom.pak nebudeš šílet.A ms tě asi bude zlobit teď maličko déle Postinor dost brutálně muže rozházet cyklus.

  • No řekla bych že kapičky lásky jsou prostě zrádné,ale pokud byl použitý postinor tak myslím,že by se stát nemnělo jsi mlaďoučká tak proč nejít tedy do nějaké ochrany?alespoň že by kondom?Myslím,že by jsi těhotná být nemněla a jenom nervama můžeš pak oddalovat menstruaci to vše má na to vliv.
    Jen jsem chtěla podotknout,že je to hrozné když vidím někoho kdo je neopatrný a pak čeká miminko a jde na potart když vidím kolem sebe tolik maminek které chce miminko už několik let a nemůže
    Je to jen můj názor tak mně neukamenujtéé :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist