Bazální teplota - krevní test na HCG - prasklá cysta

Otázku položila: Bývalá uživatelka #115458 23.5.2014 12:02

Dobrý den/ahoj,
mám takový dotaz. Snažíme se s manželem o mimčo, teprve krátce, ale jsem trochu zmatená. Měřím BT a vím, že ovulace proběhla. Jenže teď ve středu jsem skončila v nemocnici s prasklou cystou, která hodně krvácela. Nejsem schopná odhadnout, jestli to krvácení bylo či nebylo spojeno i s MS nebo ne. Dnes už krvácení zcela ustává. V nemocnici po UTZ měli podezření že jde buď o prasklou cystu nebo o mimoděložní těhotenství, které bylo po krevních testech naštěstí vyloučeno. Ale teplota neklesá. Pořád se drží nad 37. Tak by mne zajímalo, jestli to může být následek té cysty, nebo jestli je pořád možnost, že bych mohla být těhu, že krev ještě nic neukázala. Ovu byla 6.5. poté šla teplota nahoru, držela se, pak jeden pokles 17.5. ale 18. a 19. zase stoupla nad 37. Je tedy možné, že kdyby k uhnízdění došlo až 17.-18.5., neukázalo by to v krvi 21.5. ještě HCG? Díky za každý názor ;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • v te dobe by to uz v krvi bylo videt... tehu testy ukazuji hcg uz treba 12 dni po ovulaci a urcovani z krve je urcite presnejsi. ale muzes v tom mit bordel kvuli te cyste - at uz v hcg, tak v teplotě... ja osobne bych ale spis na zaklade toho co pises vsadila na ne-tehu:-( ale doufam, ze se pletu, nebo aspon, ze se vam zadari co nejdriv... ;-)

  • Ahoj , já jsem po operaci cysty před 3 týdny , cysty mám opakovaně takže vím, že ti to může rozhodit celý cyklus. Já osobně bych v této situaci BT nepřikládala moc velkou váhu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist