Bazální teplota a 54DC

Otázku položila: Zvrhlicek 24.11.2013 18:11

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, každý den mám krémovitý nebo mlékovitý výtok ( na bílých kalhotkách žluté fleky) je mi to nepříjemné sem psát, ale stydím se a doktorka mi na to poradila jen rosalgin, koupila jsem si ho používala cca 1 měsíc, změna se nedostavila a já finančně nemohu si ho dovolit kupovat. BT si měřím denně, snažíme se o miminko. V srpnu jsem přestala brát po třech letech HA, koncem září jsem byla na vyvolávací injekci (na kterou už nikdy nejdu) dostala jsem to 1.-2 října a to jen slabě dnes je 24.11 a do teď žádná ms neproběhla. Užívám i kontryhelový čaje a stále nic. Máte některá prosím s tímto probléme také zkušenosti. Podotýkám je mi 20 a přikládám můj graf

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak podle grafu to vypadá, že jsi ještě neměla ovulaci. Tělo je rozhozené po vysazení HA. Já jsem to měla po vysazení asi takhle: První 3 měsíce přesně na den krvácení jako vždycky. Potom to ale začalo. No déle jak půl roku jsem měla místo ms takový divný špinění (cykly byly anovulační)mimi jsem tenkrát nechtěla, takže jsem to neřešila. Potom se to spravilo. Musíš tomu dát čas, aby se z toho svinstva tělo vzpamatovalo. Počítej s tím, že to bude nějako dobu trvat. Můžu ti říct, že mám spoustu kamarádek, který mají stejný problém jako ty a trvalo jim to taky docela dlouho než se ms srovnala. Hlavně do sebe necpát další hormony. ;-)

  • Ahoj, ja som brala HA 9 rokov, potom som vysadila, cykly rozhadzane, ale do 40 dni, trvalo mi pol roka kym sa telo "dalo dokopy", a prve 3 cykly som mala anovulacne, teraz sa to uz celkom da, akurat plet sa mi dost zhorsila, pricom predtym, ako som zacala brat HA som s akne problemy nikdy nemala ... chce to zrejme len vydrzat, ono sa to nakoniec upravi, ale ako dlho to bude trvat, to je dost individualne ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist