2x vynechaná menstruace díky HA

Otázku položila: Anonymní uživatelka #310394 24.5.2017 18:54

Ahoj, je mi 17 a nyní třetí měsíc beru HA. Mám dilema. Poslední menstruaci jsem měla od 12. do 16. 5. Díky tomu že beru HA mám cyklus pravidelný. Další měsíčky mi vycházejí na 9. až 13. 6., tou dobou mám být na třídenním hudebním festivalu, takže představa menstruace není zrovna příjemná, tak mě napadlo, že bych po dobrání platíčka s antikoncepcí rovnou přešla na druhé abych nedostala MS. Problém je, že v tom případě by mi měsíčky vycházeli na 26. 6. až 1. 7. a v tomto termínu mám zase cyklisticko-vodácký kurz, kde taky úplně netoužím po menstruaci. Proto se ptám, jestli by nevadilo opět vynechat pauzu a začít brát už třetí platíčka za sebou bez týdenní pauzy.
Děkuju za názory :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě je 18, HA beru přibližně od 16. Taky ne vždycky se mi menstruace hodila (koncert, výlet, výměnný pobyt, sport...). Ale nikdy jsem si jí neposunula. Hlavně z toho důvodu, že bych si rozhodila cyklus, možná jednou by to bylo v pořádku, ale určitě ne dvakrát za sebou. To by určitě nedělalo dobrotu :( A stejně pokud nemáš tu pauzu delší dobu, tak můžeš stejně krvácet. Ještě se zeptám, co používáš, vložky, tampóny? :)

  • Me tri platicka za sebou nesedly, bravala jsem vzdy dve za sebou, ale lze jich brat nekolik v kuse... zalezi na tom, co ti na to rekne tve telo. Ja cele treti plato vzdy spinila..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 427 odpovědí a 409 658 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist