vysazení HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29355 23.10.2011 20:53

Tak v úterý jsem si vzala poslední prášek a dál už brát HA nechci. Leze to moc do peněz a přítele stejně nemám a i kdybych si nějakého našla, tak už ji brát nezačnu... Brala jsem ji hlavně kvůli nepravidelné menstruaci od 16 a bude mi 20...dřív jsem slyšívala a četla, že když HA přestane žena brát, že menstruace bude pravidelná...no a teď čtu všude že to tak být nemusí? no... asi mám hloupou otázku, ale určitě tu máte zkušenosti, takže bych ráda věděla co mě možná čeká...předem děkuji za odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měla jsem to podobně, jsem do konce ve stejném věku jako ty a antikoncepci jsem vysadila před dvěma měsíci. Menstruace mi zůstala docela pravidelná v rozmezí 26-28 dní ale za to jí mám pěkně dlouhou...5 dní krvácím a 7 dní špiním takže dohromady 12 dní což je děs. Někomu se MS po vysazení nedostaví třeba půl roku vůbec a někdo celé měsíce špiní. Řekla bych že to bude dost individuální, než si tělo zvykne být zase bez hormonů, pak by se to prý mělo dát do pořádku. Zkus to a uvidíš... :-)

  • Já jsem sice vysadila HA a hned otěhotněla - ale podle toho kdy jsem měla ovulaci, bych řekla,že by se mi MS zpozdila cca o 20 dní.

  • brala jsem ha 11 let v kuse, po vysazení přišla ms úplně normálně, cyklus byl pravidelný a vrátily se mi i pořádné bolesti, kvůli kterým jsme začala ha brát, otěhotněla jsem 9 měsíců po vysazení a žádný problém s tím nebyl ( dítěti jsme nechali volný průběh, plodné dny ani ovulaci jsem nesledovala).

  • ahoj, já vysadila 3. června ... a za 50 dní šla na vyvolávačku .. ms sama přijít nechtěla. Ale už bych to neudelala. Další cyklus jsem otehotněla a potratila. ...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist