těhotná??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31097 30.7.2011 16:17

Už nevím co mám dělat. Mám antikoncepci Evra kterou lepím jak mám. Někdy ji musím nalepit a ještě neskončí menstruace takže jsme se milovali dokonce poslední den menstruace. Bojím se že jsem těhotná. Mám nějaké příznaky. Ale prostě to nechápu je tu spousta holek ktéré jsem píšou že spí z někym bez kondomu a bez antikoncepce a ptají se jestli nebudou těhotné. Já taková nejsem , bez antikoncepce bych nikdy na sex nepřistoupila ....tak proč se to děje zrovna mě? Někdy si řikám jestli si s rostoucím strachem nehledám všechny ty příznaky, ale prostě mám strach.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já myslím, že to je v pohodě. Neboj, také jsem to takhle prožívala. Brala jsem Evru také a u ní je dobré, že zabírá perfektně. Takže neboj :)

  • Pokud antikoncepci používáš tak, jak máš, těhotná bys být neměla. Já osobně nemám s antikoncepčními náplastmi zkušenosti. Ale co se týče těch těhotenských příznaků, můžeš je mít opravdu jenom vsugerované. Vím, že když mi bylo náct a i o něco více, několikrát jsem se, byť jsem antikoncepci užívala pravidelně, bála, že jsem těhotná. A měla jsem také desítky příznaků. Nikdy se však o těhotenství nejednalo. Vyčkej, zda přijde menstruace a kdyby nedorazila, udělej si testíik.

  • Neboj se;) já jsem taky kolikrát plašila když jsem byla mladší. Neboj se a nepozoruj se;) jestli všechno děláš tak, jak máš, bude to dobrý;) Ale jestli si takhle nejistá vždycky, tak zkuste aspon přeruš. soulož, nebo pharmatex, popřípadě kondom, ale ten lidi nemívaji rádi no.

  • Ahoj,taky teď řeším tenhle problém =( beru antikoncepci pravidelně a teď už jen čekám jestli to dostanu nebo ne =( a příznaky?? ty na sobě taky pozoruji:chodím často na malou,bolí mě v podbříšku,a když si zmačknu břicho citím slabý tlukot...strašně se bojím je mi teprve 16 a těhotenství bych doma nevysvětlila. Takže vím jak se cítíš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist