sex v 7denní pauze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #56414 13.2.2013 11:34

Ahoj mám takovy problem beru antikoncepci a momentalně mám pauzu měsíčky jsem ještě nedostala ale měla jsem pohlavní stik.Co jsem v takovém připadě dělá?Já jsem si vzala do 24 hodin prašek a druhy den taky pro jistotu abych nebyla těhotná udělala jsem spravně a dostaví se mi normalně menstruace když nebudu dal prat tabletky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko13.2.2013 11:49

    Především si přečti pořádně příbalový leták!! Bereš hormony a pak to dorazíš ještě hormonální smrští - tedy předpokládám, že ten prášek, co sis vzala do 24 h a pak znovu byl tzv. prášek "po" typu Postinor.... S hormonama fakt není sranda!
    Bereš-li hormonální antikoncepci pravidelně a tak, jak se má, je riziko otěhotnění minimální. Moc Tvému dotazu nerozumím, ale jestli se jedná o to, že celý měsíc jsi ji brala poctivě, po dobrání čekáš na MS a zároveň si v té pauze měla nechráněný styk, Postinor fakt brát nemusíš. Jsi totiž chráněná i během té pauzy, kdy prášky nebereš. A MS nemusí dorazit hned den-dva po dobrání. Prostě čekej, než MS dostaneš.
    Jestli si tím práškem myslela další prášek antikoncepce z dalšího platíčka, neřeší to vůbec nic. Mysli na to, že Tvůj cyklus a MS řídí antikoncepce. Jakýkoliv zásah do užívání tablet tím, že si vezmeš něco jinak, než bys měla, ten cyklus může rozhodit. A Postinor teprv. Takže kdy tedy začneš teď krvácet, je otázka.

  • ano především si přečti příbalový leták, od toho tam je!!! :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist