pravidelnost ms po porodu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19443 18.9.2011 18:08

Ahoj holciny, jak jste mely ms po porodu, hned pravidelne nebo se to chvili rovnalo nebo jak? mam pul roku po porodu a prvni mesicky za sebou, vcera jsem mela dostat ms a zatim nic, tak jsem takova nervozni, no rikam si, ze bych nemela byt tehotna znovu, nemusim se bat, ze ne :D ne ze by mi dite vadilo, ale chtela jsem se vratit na chvili zpatky k zonglovani a vystupovani, nez si poridime dalsi... jestli se do zitrka neukazou mesicky, tak normalne letim do lekarny pro test :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, já jsem tedy teprv 5 měsíců po porodu, první MS jsem měla hned po 6ti nedělí a další mi chodí stále dle plotu. Dle Dr. přestože nekojím, ještě nemám hormony v rovnováze, takže čekám, kdy se konečně ustálí (jednou příjde po 25ti dnech, pak jsem čekala i 30 dní, jednou na 3 dny, jindy 8 dní v tahu..prostě dle plotu). Dr. mi nabízela prášky, že by se to ustálilo rychleji, ale tu chemii už do sebe rvát nechci.

  • Já i kidyž nekojím a nejsem zrovna po porodu mám MS nepravidelnou, ale při kojení jsem ji měla ještě nepravidelnější, několikrát MS proběhla sice jakžtakž v termínu, ale ve formě 1-2denního špinění (tak na slipovku), tať prozměnu stále kojím-už 15 měsíců a ani ne od roka dítěte mám MS pravidelnou jako nikdy, ještě nikdy se mi nestalo, že bych měla tolik cyklů za ssebou rozptyl max -1 den. Nepochybuju o tom, že může zas nastat nějaký výkyv a MS přijít s velkým opožděním, ale u kojení je to prostě tak, že MS můžeš dostat a pak Ti zase může vynechat...No, já si myslela neustále, že jsem těhotná:-)
    Pokud nekojíš, ale MS se teprv rozbíhá, tak bych také počítala s možnýma odchylkama, navíc po porodu může být MS jiná, než jsi ji znala před dítětem.

  • micika18.9.2011 18:55

    Ahojk, tak nechci strašit, ale já zrovna těhotná jsem :-D první a poslední MS mi přišla když malímu bylo 5 měsíců,teď má 7 a já dle testu těhotná a to kojím a malej je z umělka páč manžel měl opravdu špatný spermio...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist