plodné dny

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36352 18.3.2012 13:04

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, měla jsem před dvěma dny nechráněný sex a k ejakulaci sice došlo, ale ne ve mě. Plodné dny nemám. Menstruaci mám dostat 24.3. ale dnes mě začalo bolet břicho a objevilo se mi zvláštní krvácení, hodně tmavé. Vidíte v tom nějakou souvislost? A jak moc se dá spoléhat na plodné a neplodné dny? Díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Měříš BT? Nebo jak víš, že nemáš plodné dny? ;) Ono se na to moc spoléhat nedá a pokud dítě nechceš, tak je to docela nezodpovědné. Protože tělo není stroj a tak zrovna jak na potvoru může ovulace přijít dřív/opozdit se, kapičky lásky... Nevím no. Myslím, že teď už můžeš jen počkat, zda MS přijde nebo ne. Nebo si zajít pro pilulku PO.

  • Jestli je v tom nějaká souvislost netuším, to ti poradí spíš někdo zkušenější než já :) Ale jediné co ti můžu říct: Na plodné a neplodné dny určitě nespoléhej, klidně bys mohla být těhotná!! :)) Sice je to méně pravděpodobné, ale ne stoprocentní Není to moc spolehlivý způsob antikoncepce ;) To, že přítel neejakuloval do tebe, nic neznamená, určitě jsi slyšela o kapičkách lásky - malé množství spermatu, co muž vylučuje ještě před orgasmem a vůbec o nich nemusí vědět ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist