možná jsem v tom

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39748 6.4.2012 12:01

Dobrý den,
Měla jsem s přítelem nechráněný sex a opozdila se mi MS. Nevím jestli jsem těhotná, mám za racha a mamka mě nepustí ven. Nemůžu si tedy koupit test. Jsme křesťansky založená rodina a kdyby se to dozvěděli rodiče, zabili by mě. Dítě mít nemůžu, jsem na základní škole. Co mám, prosím vás, dělat, abych pomohla případnému samovolnému potratu? Děkuju!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Za prvé ses měla chránit, když nechceš dítě. A za druhé se ptát jak si dopomoct k samovolnému potratu je fakt hnusný. Tady je spousta maminek, které si moc přejí miminko a nemůžou ho mít.
    Těhotenský test si určitě udělej, jak píše bumik, zkusila bych kamarádku nebo třeba sestru jestli ji máš, at ti test koupí. Rodiče ti by ti určitě pomohli, každý rodič má rád své dítě a chce pro ně jen to nejlepší.

  • holka tak znovu - křesťansky založená rodina a ptáš se nás jak zabít své dítě? podívej, že jsi na základce, to je opravdu ještě brzo na prcka, ale třeba moje sestřenice měla první dítě ve druháku na střední... řeknu ti to takto - my jsme taky křesťané a bála jsem se říct našim, že jsem těhotná, když jsem ještě nebyla vdaná. ale řekla jsem jim to a měli obrovskou radost a se vším pomohli a na prcka se moc těšili... jestli jsou opravdu křesťansky založení, tak přijmou tvé dítě jako Boží dar a budou se o vás s láskou starat a se vším ti pomohou ;) a jestli ti to opravdu budou zazlívat a já nevím co všechno, tak asi moc věřící nebudou, myslím opravdově, asi nemilují Boha... btw není vhodnější oznámení těhotenství než právě Velikonoce, největší křesťanské svátky, kdy nás Ježíš spasil, tak jestli jsi těhule tak držím pěsti, ať tě rodiče podpoří. jinak nemáš třeba nějakou dobrou kámošku, že bys jí brnkla, ať ti test koupí a nikomu to nevyslepičí? nebo třeba tvůj přítel, který možná bude tatínkem??

  • Přesně,jak píší holky.Okamžitě sežen někoho,kdo ti test může koupit,popřípadě si ho kup cestou ze školy.Taky dost dobře nechápu,jak křest'ansky vychovávaná dívka může přemýšlet nad potratem!Já křest'anka nejsem,ale na potrat bych nikdy nešla!!Nebudu tě odsuzovat,ale uvědom si,že jestliže ti není 15 let,dopustili jste se trestného činu.Nechápu,jak na základce můžete myslet na takové skopičiny:O=

  • Opravdu mě zaráží, že rodiče (hlavně křesťané) chtějí zrušit na základní škole sexuální výchovu. Proboha vždyť tu hlavu nepoužívají teď a to všechno ví, co se bude dít až jim to v té škole nikdo neřekne?

  • Ahoj, zatím není nic jisté, jak dlouho máš zpoždění, máš MS pravidelnou ?

    Souhlasím s holkama aby ses domluvila s nějakou kamarádkou nebo někým komu věříš ať ti test koupí ( nejlepší je opravdu Mamatest 10). Pokud zjistíš, že těhotná nejsi, pamatuj si tenhle strach co teď máš a už nikdy takhle neriskuj, ochrana je důležitá, pokud nechceš, nebo nemůžeš brát prášky, používejte kondomy!
    Pokud bude výsledek testu pozitivní, nezbývá ti, než se s tím svěřit rodičům. V žádném případě ti tady nikdo neporadí jak "podpořit"samovolný potrat a rozhodně v žádném případě nic (co se možné někde na netu dočteš) nezkoušej. Mohla bys ublížit sama sobě. Rodiče nejspíš nebudou případnou zprávou o tvém těhotenství nadšení, ale věřím, i díky tomu, že jste věřící rodina, že ti pomohou a podpoří tě v této situaci. Nebyla bys jediná, která otěhotněla na základní škole, rozhodně by to ale nebylo lehké.
    Drž se, dej případně vědět jak to dopadlo a doufám, že to je jen planý poplach.

  • Bylo už ti aspoň patnáct let? Bože, holka mladá. A hloupá, s prominutím. Takhle brzy a bez ochrany, to dnešní mládeži zodpovědnost už nic neříká?
    Test si určitě udělej, zkus dát vědět příteli či kamarádce, jak píše bumik. Bez toho to nezjistíš. Doporučuji Mamatest 10, jsou v balení dva, vejdeš se do 50,- a testuj z ranní moči.
    A to, že si chceš sama způsobit potrat? Myslím, že ani nevěřící ženy by tohle nenapadlo... Nijak toho nedosáhneš. Jestli jsi těhotná, tak máš jen dvě možnosti - potrat provedený lékařem, nebo si dítě nechat.
    Omlouvám se, že je moje odpověď tak zlá, ale pokud se zastydíš a vezmeš si ponaučení pro příště, bude můj "záměr" splněn.

  • křesťansky založená rodina a jejich dcera neví, co je to kondom- katastrofa.. co ti teďka na to jako máme napsat?

  • Jestli si věřící.začni se modlit.Jinak si na to měla myslet před tím.jestli těhotná jsi .Tak doma věčně zavřená nebudeš.No.Ale taky začni myslet.Souložit ano.Chránit ne.To mi dospělé a zodpovědné nepřijde.Pokud těhotná jsi,pak jsou dvě možnosti.Interupce a nebo dítě donosit.každopádně rodiče to zjistí tak jako tak.A modli se aby ti bylo 15 jinak to odnese i miláček.Hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist