menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43020 18.8.2011 10:46

Ahoj:) No mám antikoncepci (poprvé v životě) a teď mám 7-denní pauzu,dnes mám 4 den bez uživaní prášků ale zatím žádna menstruace nezačala :( a v uterý jedu na dovolenou a tak jestli by mi to začlo později tak aji zkončí a to bych nerada :( co mám dělat ?

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Beru poslední prášek ve čtvrtek a MS chodí až v pondělí, někdy až v úterý, takže bych se tím také netrápila. ;) Navíc je uváděno, že při braní HA menses může jednou vynechat úplně a nic se neděje. Často taky dojde ke zkrácení MS a nebývá tak silná, ale to jak u koho, to časem vypozoruješ. ;) Já mám první den je takové špinění, druhý den je mi docela špatně, i MS je taková silnější, ale pak už další den je slabší a slabší, většinou trvá 5 dní a poslední dva dny většinou už jen špiním.
    Jinak teď už asi nenaděláš nic, ale pro příště si klidně můžeš MS oddálit. ;) Nevím, jakou HA máš, jestli jednofázovku, tak dobereš jedno platíčko a hned užíváš druhé (bez 7denní pauzy), já mám třífázovku, tak můžu oddálit pouze o 10 posledních prášků (doberu platíčko a navážu jen těmi 10 prášky). Ale to se dočteš v příbaláku. ;)

    Jinak přeji hezkou dovolenou! :))

  • Nemusíš se bát, někomu chodí 5-6 den :) ona dorazí, a když je HA, většinou je MS kratší, já ji mám teřba 3 dny :)

  • Neboj se,mě MS po HA CHODÍ AŽ 5. DEN,někdy až 6. den ráno....Pokud by se ti prodloužila,byl by to asi pro tebe malý problém,ale s HA je MS většinou kratší a slabší.

  • Mně chodí MS dokonce až 6. den :) Není čeho se být :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist