mela jsem nechraneny sex a nedostala jsem to

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38312 29.4.2012 20:13

Prosím o pomoc,nebo radu.Jsem zoufalá .. Měla jsem s přítelem 2krát necháněný sex,vždycky sem říkala že bych to nikdy neudělala ,ale přistoupila jsem na to..HA neberu a s kondomem to "nebylo ono" , přítel si dával pozor a samozřejmně se do mě neudělal. Ale,když jsem teď měla dostat MS nedostala jsem ji.MS mám pravidelně každý měsíc ale nemám jí vždy po stejné době ,jednou po 28 dních podruhé po 31, minulý měsíc sem jí měla po 28 dních,kdyby tomu i bylo tak tenhle měsíc měla sem jí včera dostat.. A furt nic,bojím se.. a jsem z toho nešťastná jeslti jsem otěhotněla nebo je to jen zpoždění.Jak dlouho nejdéle čekat na MS?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, zejména to od tebe bylo nezodpovědné. Ale teď už je pozdě to řešit. Jestliže jsi už měla dostat MS, tak zkus těhotenský test. Už by ti měl ukazát výsledek. A hlavně se nestresuj, to taky oddaluje MS. Držím pěsti, aby jsi těhu nebyla a příště mysli na ochranu!

  • Verousek8929.4.2012 20:33

    Pokud ji každý měsíc dostáváš jinak, jednou 28, podruhé 31, tak v takovém případě to těhotenství ještě znamenat nemusí, třeba budeš mít tento měsíc opět 31. Já osobně bych pár dní ještě počkala a kdyby MS nepřišla, tak bych si udělala test, ale pokud ty chceš, tak si test samozřejmě můžeš udělat hned a uvidíš :) Hodně štěstí.

  • Máš na to myslet.Sex je sex a následky jsou následky.:-)Udělej si testík.Uvidíš.Pokud máš spoždění.pokud to máš jednou tak a jednou tak.Taky bych chvilku počkala.:-)Hodně štěstí.

  • Myslím,že už tu vše bylo řečeno pokud jí dostáváš i později jak po 28dnech tak ybch natolik neplašila tím že máš nervy můžeš MS i oddálit tvoje tělo.
    Jen mně opravdu udivuje,že ještě existují takovéhle holky co jím je jedno,že by se v nich mohl utvořit život a pak jdou na potrat jelikož miminko nechtějí co by za to dali jiné slečny nebo ženské ve věku kdy chtějí miminko a opravdu nemlžou.
    Antikoncepce neznamená jen pilulku jsou i jiné druhy např,náplast,injekce a pod.Děvče trošku zodpovědnosti!!!

  • Když nemáš rozum, nedělej sex... Jinak co by si chtěla poradit, jedině koupit test a pokud bude negativní a MS nepřijde, navštiv gynekologa.. Promiň, ale tohle opravdu nechápu...

  • holky ti už určitě psaly, že je to nezodpovědné.. takže co poradím já? kup si mamatest a zřejmě i dupačky :-))) aneb "kdo chce kam, pomozme mu tam"

  • ahoj:)...stalo se mi něco podobného. Stalo se "to" v půlce března a o týden pozdeji jsem sice dostala ms, ale byla uplůne jina nez obvykle, takze jsem chytla hroznou paniku, ze bych mohla byt v tom, tak jsem si sla koupit test, ktery byl negativni, tak jsem se trosku uklidnila. Jenze ted jsem ms cely duben nedostala, takze opet hrozny zachvat paniky....tedy az do dnesniho rana, kdy jsem zjistita, ze s ems konecne dostavila. Sice se dvoutydennim zpozdenim, ale prece! :).... takze se neboj, já jsem se hrozne kvuli tomu stresovala, takze to mozna tohle oddalilo ms

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist