jak otěhotnět!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #137159 8.4.2014 13:05

Holky,je mi 23 a chtěla bych miminko,už 2,5 roky neberu HA,mela jsem rozhazeny cyklus,žádnou ovulaci..léčila jsem se proverou,utrogestanem,clostikem,pila jsem nosifol a miminko nikde..Dnes jsem byla na vyvolavacce nepřišla mi MS..Myslela jsem ze už je vše OK,rok vše klapalo jako hodinky...Gynekolog mi doporučil jet v letě k mori.. A zkusit to tam,jenže minuly rok jsme tam byli a taky nic..Nemáte někdo radu,recept,lék,jak bych mohla otěhotnět? :-( jsme s pritelem zajištěni,stavime dum,chceme se brát koncem léta jen to miminko nám chybí...díky moc za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nemyslet na to. Proste az bude, tak bude, takhle se rozhodi i vas vztah, kdyz do vseho budes tahat plozeni deti..

  • marketaj8.4.2014 13:27

    Nesmis se k tomu upinat, soustred se na radosti/starosti se svatbou :-) zkus zacit cvicit podle mojzisove. Ja se blizim k terminu porodu, ale to skoro po 5 letech bez antikoncepce, dvou zamlklych potratech (po IUI). Podarilo se to v momente, kdy jsem to prestala resit a planovala jsem operaci, rekonstruovali jsme byt, atd.

  • Ahoj, je mi 25, a od ledna se taky snažíme o mimčo. První měsíc jsem to strašně řešila. Ale další už jsem to nechala tak, prostě se tím nebudu zabývat až to příjde tak to příjde. Nechtěli jsme jet ani na dovču, ale našli jsme krásnou a levnou dovolenou, na kterou jedem až v září. Takže jak se znám , tak to bude ,,naschvál´´ že třeba otěhotním než pojedem nebo až tam :-D vždy když si něco naplánuješ tak se to STANE :-D kamarádovi se to stalo tak, že s řítelkyni plánovali mimčo, 9měs se jim nedařilo tak si taky řekli že si udělají ještě nějako utu dovču a BUM přítelkyně byla těhotná :-P takže nebyli nakonec nikde :) takže přeju hodně štěstí ať se už zadaří !! :)

  • Ahojiky,ono se to těžko udělá, ale opravdu se od toho odprostit. My s manželem se snazili 4roky,i v car asi 7iui vselijake leky,injekce....az jsem padla na dno,deprese a vse mozny.musela jsem s lekari koncit a proste najednou k nim neprisla. Dala jsem se na homeo (jedna paní se tu tim zabyva,urcite bude nejaka i u vas) a smirila se s tim,ze mimi jen tak nebude (bylo mi uz i 30let) od září jsem brala pouze homeo a na lymfa.masaze. Pak jsem se dostala i na akupunkturu na podporu vajecniku a drz se,po 4letech,bez leku jsem ted čerstvě těhotná. Zatim nemame potvrzeni od dr,ale snad bide vse ok. Tak v kostce muj pribeh.

  • byla jsi na profouknuti vejcovodu?? me pomohlo tohle

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist