bolest v podbrisku

Otázku položila: Anonymní uživatelka #419673 29.5.2019 4:01

Ahoj holky,
uz par dni me poboliva na leve strane podbrisku, boli me bradavky na dotek a mam zatim jeden den spozdeni, coz si mysli ze je tak nekdy normalni.
Spis me trochu desi ta bolest v podbrisku, mysli te si co by to vsechno mohlo znamenat? jen prichazeniji pozdni menstruaci? Ale predtimnikdy me to nebolelo. Diky za pomoc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, mě takhle začínalo těhotenství.. Bolest přešla až za měsíc, kdy měla přijít další MS

  • macicekkajik29.5.2019 8:07

    Ahoj, také si myslím, že by to mohlo být těhotenství. Měla jsem to stejně, když jsem byla těhotná. Bolelo mne v podbřišku a prsa. Když máš den zpoždění udělej si těhotenský test, když budeš těhotná budou už určitě vidět 2 čárky.

  • No zmé zkušenosti se o těhu vubec jednat nemusí. Byla bych jinak tehotna uz tak 10x. Pokud neberes hormonalni antikoncepci tak jeden den zpozdeni je prd. Ja mam uz tak 5 let ms prirozenou a pravidelnou coz znamena plus minus 1 den ale samozrejme vykyvy plus tri dny se obcas taky stanou..a posledne dokonce 15 dni zpozdeni. Test negativni a vsechny těhotenske priznaky bych mela. Mimo zvraceni ci jevolnost. Odpoved ? Tělo si obcas potrebuje neco vyřešit, hormony pozměnit..jednou za rok pry neni nenormalni kdyz ms vynecha uplne. No a pak se vtom ma clovek vyznat..chci jen rict ze z jednoho dnu zpozdeni bych nedělala žádné závěry

  • Také si myslím těhotenství doporučuji koupit si test. Jinak menstruace by to taky mohla být ale jistota je jistota radši si udělej ten test

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist