antikoncepce vs. menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51288 2.3.2012 0:07

Ahoj ženy... Prosím o Vaše rady, tipy či zkušenosti...:-)
Před měsícem jsem vysadila po 6 letech ha, abych dostala telo zpět do normálu. Asi před týdnem jsem měla dostat ms, bolelo mě bříško i záda jako běžně a vůbec jsem to do dnes nedostala.. Bolesti jako při ms ustaly a pořád se nic neděje.. Vím, že zpoždění po takové době a celkovou změnou hormonů je asi běžná věc, ale já na tohle vynechávání a opožďování nejsem vůbec zvyklá, neboť tělo mi šlapalo vždy jako hodinky - v průběhu 6-ti let jsem měla ha vysazenou už jednou v roce 2008 ze zdrav.důvodů, ale ms byla vždy naprosto pravidelná... Jaké jsou s tímto vaše zkušenosti? Těhu test jsem si pro jistotu už koupila, ale nemám ještě nervy na to si ho udělat, protože kdyby byl pozitivni, tak bych se ve sve momentalní situaci asi zhroutila.. Někdo mě prosím uklidněte, že je to naprosto běžná věc:-):-)
Děkuji všem za názory či zkušenosti..:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem to teda poprvé dostala až po vyvolávačce asi 64 DC, a dnes už jsem skoro 50 DC a MS nikde. Když jsem vysadila dřív, tak mi to naskočilo samo asi po 35 dnech. Tohle je hrůza! Každopádně čekej a nezoufej. Udělej test, snad víš, jestli vůbec můžeš být těhotná, ne? Snad se chráníte nějak jinak, když děti nechcete.

  • Když jsem po řadě let vysadila antikoncepci já, můj menstruační cyklus si dělal, co chtěl. První mensturaci jsem dostala o dost déle, některá přišla i takřka s 14 denním zpožděním, občas jsem ji dostala dříve. Po několika měsících se to ustálilo, menstruaci jsem sice neměla naprosto pravidelnou, ale už ne s 14 denními výkyvy.

  • eva1112.3.2012 21:01

    No já to měla po vysazení asi tak půl roku ůplně rozhozené jednou dřív a potom třeba až za půl druhého měsíce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 527 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist