Zřejmě anovulak ale 3 den špinění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #396043 18.12.2018 9:02

Ahoj holky 12.12.jsem byla u dr na utz měla sem i den před tím velké bolesti cejtila sem dost vaječníky a řekl mě že to je špatně vidět ale že by zřejmě ovulace teplota o kousek vyskočila ale pak zase šla dolů takže si myslím že zřejmě anovulak jenže od neděle jen spinim myslela sem ze MS se rozjede a stále nic. Dnes sem tedy bt nemerila co to může být jen to špinění? Vždy sem spinila jeden den a další den už se mě MS vždy rozjela vždy mě i před MS boleli prsa a teď nic.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • WojKa18.12.2018 10:19

    Jestli máš pochybnosti, není nic jednoduššího než si koupit těhotenský test, pokud máš obavu, že bys mohla být těhotná. Spousta žen na začátku těhotenství špiní.

  • Minulý cyklus jsem to měla úplně stejně jak popisuješ s tím, že MS dorazila s desetidenním zpožděním. Ale každá jsme jiná, takže těžko říci, o co může jít.

  • macicekkajik18.12.2018 10:53

    Ahoj, tělo není stroj. Můžeš špinit den, dva, klidně i týden před ms. Mě se to stává také. Někdy špiním den, někdy tři a někdy mi ms začne rovnou. Je také otázka, jak dlouho by jsi měla být po ovulaci? Zkus sem dát graf, ať ti můžeme říci, zda máš anovulační cyklus či ne.

  • Podle grafu cyklus bez ovulace. Jak uz psala slecna prede mnou, telo neni stroj a každý měsíc nemusi byt stejny. Ze špinění se muze rozjet klasicka MS. Hlavne když se moc sledujeme, tak se zda vse jinak a divny. Znam to od sebe:-D Ja bych treba s dr resila opozdeni MS az kdyz bych ji 2x nemela. Takove to volání po tydnu mi přijde unahlene. Ale kazda to mame jinak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist