Zpoždění menstruace, test negativní - kdy jít na gyndu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #163055 26.7.2016 10:46

Ahoj holky, vím, že tady už určitě takový dotaz byl, ale stejně. Mám asi 4. den zpoždění menstruace. Cykly mívám vždy pravidelné - kratší - 25 dnů, antikoncepci neberu víc jak rok, celou tu dobu se s manželem snažíme o mimi. Jak říkám, nikdy jsem neměla zpoždění. Teď už mám zpoždění 4. den, po celé ty 4 dny mám pořád pocity, jako že to musím každou chvíli dostat, pořád lítám na wc a pořád nic. Dnes tyto pocity ustávají, naopak mě docela dost začly bolet záda v kříži. Vím, že mi asi nikdo neřekne, co to může být, jestli jenom zpoždění, nachlazení, těhu, porucha cyklu.... apod., ale moje otázka spíše zní... Pokud to nedostanu a test bude stále negativní, kdy byste mi doporučily zajít na gyndu? Jak dloho čekat?

Ještě bych možná dodala, že teplota se mi stále drží na poovulačních hodnotách, zatím neklesla....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud vynecháš dva cykly za sebou. Alespoň tak mi to bylo řečeno lékařkou. Jednou za čas se stane, že MS nepřijde vůbec. Nejsme roboti. Začátkem roku jsem jeden cyklus vynechala a další MS přišla na den přesně.

  • Já se s přítelem snažím o mimi už dobrých pár měsíců a měla jsem problém s opožděnou menstruací a taky když přišla tak jen špinění a TT negativní, ale objednala jsem se hned na gyndu a paní doktorka mi říkala že jsou to hormony. Nasadila duphaston a řekla že pokud se snažíme že opoždění menstruace do 7 dnů je normální a pak to řešit když se snažíte takže jak ti nepřijde do týdne a TT bude pořád negativ tak bych se objednala ať se koukne doktorka ať si zbytečně neprodlužuješ dobu kdy otěhotnět nemůžeš ;-);-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist