Začátek těhotenství?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34672 19.2.2012 13:40

Ahoj holky, mám takovou otázku ohledně raného stádia těhotenství :-).

Koncem měsíce se mi dostavila menstruace 2 dny předčasně, ale bylo to spíš takové špinění. Na 1 den mi stačila 1 vložka, což u mě není normální. Navíc měsíčky mívám tak 3 dny, tentokrát to bylo dní 5. Říkala jsem si, že se to mohlo stát stresem a tak.. tak jsem na to nebrala ohledy. Jenže kolem 12. 2. mi začalo být špatně. Bolesti v podbřišku, hlavně u levého vaječníku a zhoršovalo se to. Jeden den mi bylo pořád na zvracení, dělá se mi špatně z některého jídla a mám skoro pořád divnou chuť v puse (jakoby mastnou), k tomu chodím poříd na záchod (jak na velkou, tak na malou). 15.2. jsem si dělal test, který vyšel sice negativní, ale během těch 5ti minutách se mi zdálo, že se ukázala velmi nezřetelně druhá čárka.. Byla vidět jen na denním světle (co jsem hledala na internetu, tak to může být 50/50). No a aby toho nebylo málo, tak když jsem se včera koupala, tak jsem zjistila, že mám na prsních dvorcích malé pupínky. Ještě musím dodat, že beru HA. Je sice pravda, že občas zapomenu nebo si vezmu prášek dýl, ale vždycky jsem si říkala, že je více-méně spolehlivá :-).

Další test si chci udělat v týdnu (aby to nebylo moc brzy), ale mám furt takový divný pocit nejistoty :).
Měl někdo z vás podobné nebo stejné příznaky? :-)

Moc děkuji za odpovědi! :-);-)

Ještě jsem si začala měřit bazální teplotu a od začátku mám 37,4 nebo 37,5 - ale začala jsem před pár dny :).

Nikdo nic? Jsem v pořádného stresu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak ted to co jsi popsala přesně ukazovalo moje současné těhotenství, jen ten duch se mi po pár dnech krásně vybarvil..MS jen jako špinění, divný pocit, pobolívání podbříška, divné chutě..
    Ale - já nebrala antikoncepci..pokud máš opravdu strach a vypadá to, že ano, myslím, že to bude hlavně o psychice - když jsem začínala před x lety s antikoncepcí, nevěřila jsem jí a také jsem u každé MS měla zpočátku divné pocit, divné chutě a hlavně obavu, jestli nejsem v 17ti těhotná :-)..jako určitě za test cca ve středu ráno nic nedáš, ale věřím, že je to hlavně strachem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist