Vysazení ha

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25864 25.2.2011 19:04

Ahojky holky. mam strasny problem s ms :(

Na zacatku zari jsem (po 6ti letech uzivani) vysadila ha (7.9.2010) a dostala jsem normalne ms do 3dnu od vysazeni, ale pak dlouho nic az 4-6.11.2010 jsem jen silne spinila ale ms se tomu rikat nedalo, tak jsem 19.11.2010 zasla na gyndu a dostala injekci do zadku na vyvolani ms, ta se dostavila do 5ti dni (24.-28.11.2010), ale pak zas dlouho nic az 13.1.2011 mi na gynde zjistil cystu a dostala jsem dalsi injekci na vyvolani ms a ta se ted dostavila do 7mi dni (20.-24.1.2011) od te doby zase cekam :(( byla jsem 31.1.2011 u doktora a cysta je pryc ale ms furt nikde v pondeli jdu na gyndu a bojim se ze dostanu dalsi injekci (blbe je snasim tu druhou jsem 2 dny rozchazela o berlich a do dnes chytam krece od patere az po stehno).
Chtela bych se zeptat esli jste se nektera uz taky setkala s takovima problemama?? Nevite nektera jak dlouho ty problemy muzou jeste trvat? S přitelem by jsme chtely miminko a takhle si pripadam jako ze jsem k nicemu :(

Plosimky piste. :)
Dekuju... Zvonilka

tak pokracovani, ms furt nikde, min. pondeli sem byla na gynde a odmitla sem injekci na vyvolani ms, ptala sem se dokrtora proc to tak je a co mam delat, tak mi odpovedel ze mam jedte pockat do 20.3. a kdyby furt nic tak mam prijit, ale ze nevidi duvod proc bych nemela mit ms normalne :(( jo a mam si do toho 20.3. delat tehotenky testy :)) :))

ahojik holky, mam novinky...
miminko porad nikde ale jak sem odmitla injekci a tak 23.3. sem dostala ms sama a pak sem ji mela co 14 dni ale vzdy to bylo spis jen spineni nez ms, no ale ted uz mam 3 dny konecne normalni ms ;) nechci to zakriknout ale prece jen :) KONECNE :) konecne zase o krucek bliz k miminku :)

jo a naviic sem zasnoubena ;)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, měla jsem naprosto to samé, neustále jen vyvolávačky, na UZ furt nízká sliznice, ms jen po stimulaci. Takže jsem se naprdla, změnila lékaře a ten mi zjistil PCO - což je příčina neplodnosti. Nechci tě samozřejmě strašit, ale tohle není rozhodně normální a nelze to, zvlášť pokud chceš otěhotnět řešit stále agolutinem. S takovýmhle cyklem neotěhotníš. opravdu tě enchci děsit, ale buď trvej na podrobnějším vyšetření, a pokud by s tím měl dr problém, což jich má dnes spousta, tak změn lékaře.

  • Zvonilko, při vysazení antikoncepce po dlouhodobém braní bývá bohužel časté, že nějakou dobu trvá, než se menstruace zcela srovná. Já po vysazení antikoncepce - ze zdravotních důvodů - čekala zhruba 7 měsíců, než jsem se dostala zase k pravidelnému cyklu. Někdy jsem třeba špinila 3 týdny a pak 2 měsíce nic, pak přišla silná menstruace, ale třeba jen 3 dny a zase nic. Mně osobně doktorka po vysazení doporučila minimálně 6 měsíců počkat, aby se tělo "vyčistilo".

  • petulinkaa1325.2.2011 20:44

    Jo děvče,to hle znááám velice dobre :-( jsem na tom stejne jako petilka jak ti psala, tohle jsem prozivala 4 roky,vim o cem mluvís,taky mam PCO jako petilka a tak jsem na radu doktora mela schodit váhu,tak zatim mam dole 12kg a MS uz mi tri mesice chodí sama :-) dvakrat pravidelne,jednou asi s desti denim spozdenim,ale chodíííí :-) jsem stastna jako blecha,zadny injekce,utrogetan,orgametril...proste nic! jeste chci dolu 14kg tak uvidíme, protoze k PCO patri i nadváha,proto jsem i tehdal pred temi ctyrmi roky pribrala skoro 30kg behem snad 4 mesicu,hruza..po vysazeni antikoncepce v listopadu 2006 a az v lete minulýho roku jsem konecne zjistila proc,ale cesta to byla dlouha...:-) a samozrejme i s vymenou nekolika gynekologu :-)

  • Zvonilko, obrovská gratulace k zasnoubení :) A jsem ráda, že to vypadá, že se ms konečně začne nějak upravovat :)
    To vidíš, já už jsem v 39 tt, když jdeme kolem výlohy, vždycky říkám, jak se na mě směje za výlohou ten obroušený kamínek a ten můj furt nic...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist