Vysazení HA a otěhotnění

Otázku položila: Anonymní uživatelka #309762 26.11.2020 14:21

Dobrý den dámy, chtěla bych se informovat. S přítelem bychom chtěli zkusit začít pracovat na miminku. Beru dlouhodobě antikoncepci, takže bych dobrala platíčko a poté vysadím. Zajímá mě ale názor, zda máte některá zkušenost s nějakými vitamíny na podporu srovnání MS a ovulace a na podporu otěhotnění :) A za jak dlouho se Vám povedlo otěhotnět? Děkuji a přeji pěkný den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je těžko radit - určitě jsou ženy, co otěhotněly HNED po vysazení, bez problémů, skoro "náhodou", pak některé, co třeba do roka bez pomoci všeho..... A Ty předem nevíš, co je Tvůj případ. Je důležité, jakou jsi měla MS před HA - jestli vše ok, pravidelná, ovulace chodila, tak máš větší šanci...
    Můj případ je takový - HA vysazena duben 2013 - MS pak nepravidelná šíleně - 20 - 45 dnů třeba, brala jsem kontryhel, pyridoxin, Gynex, a kdo ví co.... měřila BT, dělala ovu testy.... otěhotněla jsem až v září 2020 - a to až s třetím mužem, se kterým jsme to zkoušeli (zní to blbě, ale byly to vztahy minimálně 2 roky, vážné, ne, že jen tak někdo) - z toho za mě vyplývá - někdy to chce dloooouhý čas a někdy štestí a u mě třeba "jen" toho pravého muže :-) :-)
    Držím palce! Klidně se ptej, kdyby Tě něco více zajímalo... :-)

  • Když už se výše zmiňuje kontryhel, přidám ještě drmek. Dá se koupit na internetu, v lékárně to asi nepotkáte. Ten je vyloženě na podporu početí. Bylinky můžete pít preventivně, rozhodně to neuškodí :) Drmek dokonce mojí kamarádce doporučila její paní doktorka. Držím palce! (jinak neporadím, antikoncepci jsem před otěhotněním nebrala).

  • chmelinda26.11.2020 19:09

    Brala jsem antikoncepci cca 10 let, po vysazení jsem otěhotněla druhý cyklus ( v době vysazení mi bylo 30 let). Menstruace naskočila bez problémů. Stejně tak to měla švagrová a i moje kamarádka, také otěhotněly do dvou cyklů od vysazení HA (prý je to povysazení antikoncepce, jak "pohnojený záhon;-)" . takže možná žádné prostředky na srovnání nebudou potřeba. Dala bych tělu pár měsíců šanci a pak teprve řešila podpůrné prostředky. Přeji ať je vše ok a brzy se zadaří.

  • chmelinda26.11.2020 19:09

    Pravidelnou menstruaci jsem měla i před HA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist