Vynechat či nevynechat..??

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24703 20.6.2011 22:14

Milé womenky,mám dotaz. 1. Července odjíždím s přítelem na 9 dní do Itálie,ale jak na potvoru bych to měla 29. června dostat. Tak potřebuji poradit,jestli mám pokračovat s HA a neudělat si týdenní pauzu, nebo normálně vynechat a dostat to.Ale háček je v v tom,že jedeme autobusem,cca 18 hodin jízdy minimálně, což mi s ms nepřijde zrovna pohodlný. Chtěla bych vědět a znát Váš názor, jelikož jsme nikdy neměla takové dilema vynechat či nevynechat. Také se bojím toho,že bych špinila nebo tak něco. Poradíte...?.*)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já kdybych jela s přítelem na dovolenou, tak bych asi pauzu nedělala.. Přece jenom být na nějakém krásném místě, jen vy dva, určitě bych chtěla sex. :)) Jinak si myslím, že se dá vše nějak zvládnout s MS, ale dovolenou s milovaným člověkem si představuju spolu s nádherným milováním. :)

  • Když máš tu možnost posunout si menstruaci a jde to ještě tak snadno, prostě jen, že si vezmeš další prášky, tak bych neváhala.:) No tak si napiš + a - , má to samý + :). Neublíží ti to když budeš pokračovat:) a budeš mít klid!

  • Pauzu nedělej.. já to takhle dělala běžně ..vubec to neřeš.. žena by měla mít MS alespon 4 krát do roka.. tedy se fakt neboj

  • eva11121.6.2011 21:09

    Pauzu nedělat pokračuj dál a ber další prášky, já to také tak dělala když se to takle nešikovně sešlo a MS potom byla dál v poho.Takže se nestresuj a užijte si dovču ahoj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist