Vložky na noc

Otázku položila: stupidiack 17.5.2020 12:16

Ahoj! :-)

Mám na vás otázku - moc mi pomůžete, pokud najdu správnou odpověď. :-)

Dřív jsem používala tampony, ale po druhém porodu mi přestaly vyhovovat, takže jsem začala s vložkami.
Přes den je to víceméně OK, ale přes noc vždycky proteču, i když mám vložku určenou na noc, i když si dám třeba dvě (na den) za sebe atd.
Není zrovna praktické spát na ručníku (protože komu by se chtělo denně měnit povlečení, že? :-D ) a měnit si denně pyžamo.
Jaké používáte vložky na noc, na které se můžete spolehnout?

Tisíceré díky, vážně!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja spavala s nocni + denni dozadu a kus pod ni. Ted jedu ale kalisek a v noci pouzivam jen kalisek a pyzamo. Nikdy mi nepretekl a mam klid. Jestli mas tak moc silnou, mozna by ke kalisku byla treba jeste denni vlozka,tezko rict.

  • Já používala allways a nepřetekly. Tampony jsem nemohla, bylo mi z nich hrozně špatně, ale jak jsem poznala kalíšek, tak už bych neměnila

  • Nie som si istá, či toto vyrieši nejaká značka vložiek 😏 Mne proti pretečeniu pomáha spať na bruchu, prípadne aj na chrbte ale v takej polohe panvy aby vložka doliehala. Pevné spodné prádlo a v noci sa pravidelne budiť na záchod. To posledné je asi to najpodstatnejšie, ale chápem, že po pôrode tie svaly nemusia tak dobre držať krv a teda môže vytekať nepretržite - neviem, ako to je v tvojom prípade.

  • :-)(No...spát se dvěma vložka a je fakt na nic :-D. Já nemám nějak zvlášť silnou menstruaci ale vždy mi vložka proteče vzadu. Prostěradlo to nikdy neodnesli protože jsem zvyklá spát na břiše. Z mé zkušenosti vložky Always nic moc. Classic nikdy a když je to na den tak to je jak struhadlo. To samé ultra. Ale zkusila jsem Always platinum a sensitive a ty denní se dají snést...a jednou jsem omylem sáhla po jiném balení a koupila vel. 3 a jsou hodně dlouhé i když vypadají tence. Dělají i vel. 4...na tu nic by se to možná dalo ne? Mě to nepřišlo nějak špatně spát v těchto dvou always. A jestli to máš hodně silné tak si je můžeš dát 2 na sebe. Pak jsou dlouhé naturella ale ty toho moc nepohnou a v noci byla krev všude okolo i na matraci jen ne na té vložce...a to má nemám silnou. Moje mamka používala Ria classic night. Ty také vypadají dlouhé a jsou i tlusté...ale jak říkám nemůžu posoudit zda by tvoji ms zvládly...tak jedine 2 noční na sebe. Jinak si pod sebe můžeš místo ručníků dát přebalovací podložku nebo si pořídit menstruační kalhotky. Nebo jsem viděla test vložek tiande na noc a vypadá to že by to stálo za zkoušku

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist