Už jsem zoufalá

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32877 13.8.2012 13:48

Ahoj všem.Prosím moc radu,už jsme zoufalá.Je mi 19 let a snoubenci 47. Dva roky se snažíme o dítě.A při tom řešíme můj nepravidelný cyklus,který je kolikrát i 62 dní.
Můj gynekolog Mudr. Michael Pipka nás zhuba před půl rokem doporučil do centra pro neplodné.Navštívili jsme centrum prof.Zecha,kde nám oznámili,že tak mladou tam ještě neměli a že pro nás nemůžou nic udělat.Ještě zhruba tak půl roku před tím vím,že jsem jedla nějaké prášky na srovnání MS,byli jen 4,ale už si nepamatuji,jak se jmenovali,večer to sem dopíšu.Před 3mi lety jsem brala HA,ale pak jsme se rozohdli pro miminko a nastalo tohle.Jsem z toho už vyřízená.A největší ráda je,že teď jsem mluvila se svým gyn. a ten mi oznámil že by bylo dobré na 3 měsíce brát HA.Jenže mě je to proti srsti brát HA,když chceme miminko.Navíc po té HA co jsme brala tehdá,jsem nabrala asi 20kg,které nejdou dolů,ani po tak dlouhé době.Prosím Vás všechny moc,poraďte mi co mám dělat!! Děkuji:-(

Léky co jsem bara na snígení plolaktinu se jmenují DOSTINEX

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko13.8.2012 14:04

    To je tedy přístup... Snoubenec vyšetřen byl? Nějaký problém můžeš mít samozřejmě i Ty, ale je rovněž potřeba vyloučit možnost neplodnosti u partnera. Obejít řešení Tvého problému s tím, že takhle mladou tam ještě neměli, mi nepřijde profesionální. Dělali Ti aspoň nějaká vyšetření? Stanovit třeba to nejzákladnější - hormonální profil, snažit se pátrat po nesrovnalostech v cyklu, řešit to. Na Tvém místě bych neváhala ani chvilku a obrátila se na jiný CAR.

  • petulinkaa1313.8.2012 16:17

    Teda,to je podobny pribeh co byl u nas :-) my jsme se oficialne zacli snazit o mimco od roku 2007,mě bylo 19let a manželovi 37let,ale nas z centra nevyhodili takzvane,ba naopak radili a jen podotkli,že tak mladou holku jako ja tam jeste nemeli,že tam chodi 35 -40let žensky,ale my tam byli asi jen mesic a pak jsme se na to vyprdli,ja nemela vubec MS,5 let po vysazeni HA jsem se davala dohromady,nabrala jsem hrozne po vysazeni,nikdo mi nedokazal rict proc,zmenila jsem nekolikrát gynekology a až muj soucasny me dal tak dohromady a svym zpusobem i ja sama,tim ze jsem se pak na vsechno vyprdla,že to prislo a dnes jsem ve 14tt :-) chce to se nestresovat,protoze to obdobi jsem si zazila taky a nepomaha to nicemu,nech to byt,vim ze to je tezky,ale ono to prijde,ale az to bude chtit prijit,tohle si človek nevynutí.Držim palce,každopadne nechapu proc vas z CAR vyhodili,treba by jste meli zajem o umely oplodneni.

  • evca.knytlova14.8.2012 12:08

    Zkus začít užívat kontryhelový čaj, je to zázrak pro ženské tělo, hodně upravuje cyklus a spousta žen je s ním spokojených a spoustě holek dopomohl po dlouhé době snažení k miminku. Taky jsem ho pila když jsme se s manželem snažili o mimi a do dvou měsíců jsem otěhotněla. Těď ho začnu užívat znovu, protože se snažíme o druhé a zatím nic, tak si ho musím opět koupit a doufám, že opět zafunguje. Přečti si o něm na netu, je tam toho dost a přeju hodně štěstí a brzo //.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist