Špinění - změna HA

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32543 5.11.2011 15:31

Ve středu jsem dobrala první platíčko nové HA, při staré jsem normálně dostávala MS až v pondělí, ale začínám "špinit" (asi příchod MS) už dnes a to je teprve sobota. Je možné, že se při jiné HA přesune den, ve který se dostavuje MS?

Je možné, že při změně HA (z vysoké dávky hormonů na nižší) mi zesílí menstruační bolesti? U staré HA jsem je měla jen nepatrné, jen někdy mě trochu bolelo břicho, ale při té nové (navíc u prvního platíčka) to je k nevydržení, že jsem si musela vzít i ibalgin.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Majik5.11.2011 15:55

    Ano urcite to mozne je, ja kdyz mi dr. dala novou HA tak se mi to taky posunulo.

  • Pokud jsi změnila den, kdy jsi brávala HA, tak pak to možné je. ;) Jedná se hlavně o počet dní, např. já jsem brala poslední pilulku v pondělí a MS jsem dostávala v sobotu, teď jsem změnila den, takže poslední pilulku beru ve středu a MS dostávám v pondělí, v obou případech pátý den po poslední pilulce.
    Jinak to ale také může být tím, že si tělo zvyká na novou HA, v příbalovém letáčku je uvedeno, že první 3 měsíce můžeš špinit i mimo MS. Po 3 měsících by to ale mělo být vše v pořádku, jinak je to opět na změnu HA.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist