Slabá MS

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33751 16.7.2011 20:09

Ráda bych se zeptala, co může být příčinou slabé menstruace. V dubnu jsem byla kvůli zamlklému těhotenství na revizi dělohy. Ještě před těhotenstvím a revizí jsem měla nepravidelné cykly (30-35dní), po revizi je menstruace na den přesná. První měsíc po revizi byla silná jako obvykle, ale teď poslední dva cykly jsou slabé, bezbolestné, asi 3, max. 4 dny. Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych se tím asi moc neznepokojovala. Pokud se ti upravila délka cyklu, mohla se upravit i intenzita MS. Můžeš měřit bazální teplotu, abys viděla, jestli probíhá ovulace. Jestli ano, nezabývala bych se tím.

  • lulatko16.7.2011 23:22

    Měla jsem to taky tak. Před těhotenstvím a revizí jsem měla cykly sice pravidelné, ale krvácení docela silné. Po revizi byla MS taky pravidelná, ale o dost slabší. Připisovala jsem to tomu, že kyretáží asi odešla všechna "nekvalitní", přerostlá sliznice, díky čemuž se upravila i intenzita krvácení. Pak se mi povedlo otěhotnět 4. cyklus po revizi (dodrželi jsme doporučení 3 měsíce po revizi počkat). Takže neboj, mělo by to být v pohodě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist