Šance?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393153 26.7.2018 17:47

Ahoj, holky. Myslíte, že je ještě nějaká šance na těhotenství? Brala jsem 4 měsíce Utrogestan. Dnes jsem 34 DC a MS nikde. S Utrogestanem jsem měla cykly 26 dnů. Brala jsem ho kvuli tomu, že mi MS nechodila a že mi ji to mělo pomoct srovnat. TT stále negativní.....Poradí mi někdo,co popřípadě dělat jsem už zoufalá...Dr. má dovču 14 dní...(snažíme se 8 měsíců)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já bych poradila uklidnit se. Tím, že jsi zoufalá si jen prodlužuješ cyklus. Jestli chceš otěhotnět busíš být v psychické pohodě. Koupila bych si nějaké bylinky na podporu početí a nemysli na to. Ono to někdy nejde hned. Já jsem otěhotněla až po roce snažení a to až ve chvíli, když jsem se na to úplně vykašlala. Najednou to šlo. A podotýkám, že jsem ms měla tak nepravidelnou, že jsem ji třeba neměla 4 měsíce.

  • Ja to mela tez na upravu cyklu a taky menstruace se nedostavila a test negativni (my se ale nesnazime) ... no v tvym pripade drzim palce!

  • macicekkajik26.7.2018 21:29

    Nejdříve bych zjistila, proč ti nechodí ms. Může to být vším možným - hormony, špatné stravování, stres, štítná žláza. A až naskočí ms sama a dle bazální teploty uvidíš, že máš ovulaci a stále to nepůjde, tak řešit dál. Je to běh na dlouhou trať, ale vše se dá řešit. Držím palce, ať je vše brzy v pořádku a půjde vám otěhotnět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist