Růst prsou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #158590 11.10.2013 21:18

Dobrý večer dámy :)
Chtěla bych se s Vámi poradit. Jsem zneklidněná tím, že už mi bylo 19 a moje prsa jsou stále malé. Mám pocit jako by vůbec nerostly. A to nejsem nijak vychrtlá, měřím 170 cm a vážím v průměru 70 kg. Jsem z toho znepokojená, bojím se že mi to tak zůstane.
Přemýšlela jsem čím to může být. Myslíte že na to může působit třeba antikoncepce? Beru ji už téměř 2 roky. Děkuji Vám za rady či Vaše názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám také malinká prsa a vždy jsem az to byla vděčná :) hodně jsem sportovala, teď po dvou porodech zase začínám a děkuji Bohu, že mi prsa při běhu nevymlátí zuby ;) jinak já a podprsenky :D 90B jooo to je problém najít ;) teď nosím sportovní a super... já své tělo vnímám tak nějak jinak. nic na těle mi nesráží sebevědomí. kámoška mi říká- proč si neholíš nohy? já- nechci být otrokem a pořád si je holit dokola. nemám ráda, když mě něco tak stupidního svazuje. a ona - ale zvedne ti to sebevědomí :D tak jsem se od srdce zasmála. holka zlatá, já sebevědomí zvednout určitě nepotřebuju. je mi jedno jaké mám nohy či prsa. kdo mě chce mít rád,má mě rád takovou jaká jsem. a světe div se vdala jsem se a mám dvě děti a pořád se máme rádi a nevypadá to, že by se to v dohlednu mělo změnit... akorát po porodech mi prsa popraskala a visí škaredě dolů, ale nahá chodím jen před manželem a ten viděl má těhotenství, porody,vidí naše děti, tak to pro něj není žádný handicap...

  • Co to znamená malá prsa? Košíček AA? Mám kamarádku, která nemá vlastně žádná. Není jí žádná podprsenka. Je to hezká a sympatická holka, chlapům se líbí, má dvě děti a nezdá se, že by jí to nějak překáželo v životě. Brzy jí bude 40, vypadá nejmíň o 10 let mladší a svůj podíl na tom určitě má i její tak trochu chlapecká postava.
    Nevím, jestli může růst prsou negativně ovlivnit antikoncepce, ale taky mám spíš menší - a od porodu se mi maličko zvětšily. Takže v není všem dnům konec ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist