Před MS TT negativní a nyní po skončení MS TT slabě pozitivní, mohla bych být těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #294705 12.12.2014 14:46

Ahojik :) prosím vás je možné abych byla těhotná ? se špiněním jsem začala 2.12, krvácet 4.12. a menstruace skončila 8.12.2014 .... jsem z toho dosti zmatená,jelikož menstruaci jsem měla mít 23.11 ale ta skrz cystu nepřišla, těhu bylo vyloučeno jak z krve, tak ultravuku dne 26.11.2014 a test jsem si dělala i 1.12 a taky nic ... a dneska jsem si dělala tři cesty a na obou byla i ta druhá čárka i když světlá ... na gindu jdu až po novém roce ... setkala jste se už s tím některá ? je to možné ?? Děkuji

Dneska ráno 14.12.2014 jsem byla na výsledcích z krve a těhu potvrzeno, ale hodnota je tak nízká že paní doktorka nemůže dělat ještě náke závěry :/ :( Jen říkala, že to krvácení může znamenat i začínající potrat :'( takže zítra opět na krev a budu doufat že hodnoty budou vyšší jak mají být a že už bude vše v pořádku .... holky jinak děkuji moc za podporu :) zítra písnu ...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Napíšu dvě možnosti a jednu osobní zkušenost.
    Takže. Buď je to stále ta cysta, která nemusela příchodem ms prasknout, ikdyz že by to prokázal test, je rozdílný, nějaký doktor tvrdí že zaviní slabou čarku na testu a jiný že to na testu vidět není. Další možností je, že je to časný těhu, čárka odpov8dá cca 10-13dni po ovulaci. A nebo! Je možný, že to krvácení bylo k ovulaci a ne ms. Pak by jsi byla 10dní po ovulaci, kdyby to špibění 2.12 značilo ovu. Záleží jrstli v tu dobu byl i sex.
    Jinak moje zkušenost-po ms // na testu a dopadlo to bledě. Samovolný potrat. Ale to nemusi býtvtvůj případ. Mohla být ovu před ms, nebo to nebyla ms ale ovu. Nebo ms během už těhu. Držím palce!:-)

  • píši zde, jelikož mě zajímají další odpovědi ostatních zkušených, tak se nezlob a pokud je těhu očekávané radostné, tak ti to moc přeji, aby to bylo možné :) každá jsme zázrakem přírody ... ;-)

  • zakewka12.12.2014 15:20

    klidně to možné je.. Já když mám cystu a náhodou se ovulace uráčí dostavit tak klidně i 40-50 den cyklu.. Zkus testnou za dva dny a uvidíš.. Na cystu je ten duch až moc jasný bych řekla..;-)

  • Napada ma ci si nemala ovulku hned po ms. Tym by sa to 1.12 neukazalo a teraz uz ano. Vacsinou byva ovulka uprostred cyklu ale zena niee robot a kazda to ma inak. Tato varianta mozna je. Tak testni za dva dni. Ak bude silit ciarka tak si zajdi to potvrdit z krve. Odber ako samoplatce cca 200,- nech vies kym pojdes na gyndu.

  • Pokud by to byla cysta tak by test nesilil takze me napada jen jedna věc a drzim palce :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist