Poprvé a rodiče

Otázku položila: Anonymní uživatelka #426651 30.11.2020 18:10

Ahojky, potřebuji radu/y je mi 17 a nevím po jaké době se vyspat s přítelem(jsme spolu 3 měsíce), navíc jsem ještě panna. Nevím jak to říct rodičům s antikoncepcí, jsou takoví, že budou mít svůj názor nebo se budou divit... mám z toho poprvé i strach. Nějakou větu jako argument, proti jejich negativům kvůli antikoncepci...???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja bych taktez volila kondom. Pri spravnem pouzivani je velice spolehlivy, a i kdyby se nahodou stala nehoda, vis to hned a muzes to resit. Navic te krom tehotenstvi chrani i pred pohlavnimi chorobami a infekcemi.

    Na borce, co se krouti, jak je mu kondom neprijemny, bych zretel nebrala - kondomu je nekolik znacek, druhu a velikosti a vzdycky se da najit nejaky padnouci. Klady kondomu za me rozhodne vedou.

  • Použijte kondom. Ten s rodiči řešit nemusíš. Navíc je to takový způsob antikoncepce, který nemá zdravotní rizika pro tebe ani pro partnera.

  • Proč do sebe chceš cpat hormony? Kondom, spermicidy, pharmatex... J emnoho lepších možnosti..

  • Taky jsem pro kondom, já mám alergii na latex a můžu jedině Skyn, jsou i příjemnější. A to, že si to s kondomem chlap neužije je typická věta chlapa, kterej myslí jenom na sebe. ;) Hormony jsou velká zátěž pro tělo, obzvlášť v mladým věku, kdy se tělo ještě vyvíjí. A co si budem, pokud selže kondom, poznáte to hned a můžete konat (např. pilulka po), pokud selže hormonální antikoncepce (ať už sama o sobě nebo třeba budeš brát léky, budeš mít průjem, zvracení apod.), tak to poznáte až když budeš těhotná. ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 136 otázek, kterým se dostalo 271 258 odpovědí a 409 546 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist