Po vysazeni HA mam nepravidelnou MS

Otázku položila: Pilulka 4.8.2015 13:21

Ahoj holky, pred 8 mesici jsem vysadila antikoncepci. A menstruaci mam hodne nepravidelnou jednou jsem mela i dva mesice spozdeni. Ted je to vice jak mesic. Mimochodem mimco neplanujeme, ale partnera mam staleho. Cim to muze byt zpusobeno, ze i po tak dlouhe dobe se MS neustalila?

  • 04.08.2015 23:35:34 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Urtica4.8.2015 14:14

    Je to způsobeno HA a není to nic neobvyklého, jen doktoři se o tom před předepsáním pilulek jaksi nezmiňují :-/...každý druhý den je tu podobný dotaz.
    Jak to řešit...no, buď chodit na vyvolávačky, což je ale podle mě začarovaný kruh , nebo tomu dát čas a zkusit si pomoct bylinkama (hodně tu chválí kontryhel, mně pomohla čínská medicína).

  • Mě se ani po roce cyklus neustálil. Počítala jsem s tím, že po HA to nebude úplně OK. Chceme potomka, tak jsem se nakonec vydala k doktorce. Zdravotně jsem úplně v pořádku jen tělo ještě "spí", tak jsem dostala léky na tři měsíce a vitamíny. A první měsíc zatím v pohodě, tak uvidím jak to bude dál. Buď v klidu a zajdi si taky na gyndu ;-)

  • Zkus si koupit Jeřáb ptačí - kapky. Jsem po vysazení asi půl roku a minulý cyklus byl přes 50 dní. Používám ho teprve první měsíc, ale hodně holkám pomohl a zatím vím, že u mě už proběhla ovulace 15 DC díky měření BT, takže celý cyklus by měl být 29 dní. Měl by se kapat aspoň 2-3 měsíce v kuse. Na mnoho stránkách jsem se dočetla, že se pak i po "vysazení" kapek cyklus už ustálil, tak doufám, že se to poštěstí i mně (nám) :-) Na vyvolávačky bych nešla ani náhodu, stačí, že jsem několik let rvala tělo hormonama a vysadila jsem hlavně z důvodu, abych se jich zbavila nejlépe pro vždy. :-) Kontryhel jsem taky pila, ale mně osobně nijak nepomohl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist